Ανησυχία στη Disney για τη νέα ταινία όπου ένα παιδί έχει φίλο τον Χίτλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συζητήσεις εντός του ομίλου

Ανήσυχα φέρονται να είναι τα υψηλόβαθμα στελέχη της Disney με την επερχόμενη ταινία του σκηνοθέτη Τάικα Γουαιτίτι (σκηνοθέτησε και το Thor: Ragnarok). Η ταινία, που αποτελεί σατίρα, δείχνει ένα αγόρι του οποίου ο φανταστικός φίλος είναι ο… Αδόλφος Χίτλερ.

Τα «μεγάλα κεφάλια» της Disney φοβούνται ότι η ταινία θα «αποξενώσει» τους οπαδούς του στούντιο που είναι συνηθισμένοι σε πιο κοινότοπες έως γλυκερές παραγωγές…

Ο λόγος για το φιλμ με τίτλο Jojo Rabbit που ανήκε στην ταινιοθήκη της Fox, και αποκτήθηκε από την Disney μαζί με όλη την περιουσία μετά την πρόσφατη εξαγορά. Το ρόλο του Αδόλφου υποδύεται ο ίδιος ο ιδιόρρυθμος σκηνοθέτης.

«Στα μισά της ταινίας κατά τη διάρκεια πρόσφατης προβολής, ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη της Disney εξέφρασε ανοιχτά την ανησυχία του ότι το περιεχόμενο θα αποξενώσει τους οπαδούς της Disney» αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ του περιοδικού Variety.

«Η ανησυχία του μπορεί να αφορούσε την ‘’προχωρημένη’’ σάτιρα της ταινίας, αλλά ήταν επίσης μια έκφραση της ‘’σύγκρουσης πολιτισμών’’ που λαμβάνει χώρα καθώς τα δύο στούντιο ξεκινούν τη νέα τους ένωση» προσθέτει το Variety. Στο φιλμ συμπρωταγωνιστεί και η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Το επίμαχο τρέιλερ της ταινίας με πρωταγωνιστές τον πιτσιρίκο και τον… Χίτλερ:

Πηγή: skai.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις