Δημόσια κόντρα ηθοποιών για τα μεγάλα κασέ

Πόσα έπαιρναν για ένα επεισόδιο

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ των ηθοποιών Άννας Παναγιωτοπούλου και Ελένης Καστάνη με αφορμή μία παλαιότερη δήλωση της Ελένης Καστάνη και τα χρήματα που εκείνη έπαιρνε τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης. Όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός«ομολογώ πως πήρα 10.000 ευρώ το επεισόδιο, μία φορά, αλλά δεν θέλω να πω σε ποια σειρά γιατί οι συνάδελφοι θα τρελαθούν».

Η Άννα Παναγιωτοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή Τετ-α- τετ με τον Τάσο Τρύφωνος και όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση της Ελένης Καστάνη και τα 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο, έμεινε έκπληκτη.

-Πρόσφατα είχε πει η Ελένη Καστάνη ότι είχε πάρει 10,000 ευρώ για ένα επεισόδιο.

Δεν θα απαντήσω σε αυτό.

-Εσάς το μεγαλύτερο κασέ σας τότε;

10.000 ευρώ το επεισόδιο; Ποτέ! Ούτε τότε ούτε ποτέ! Δεν υπήρχε ποτέ αυτό. Αν υπήρχε για την Ελένη Καστάνη ειδικά, μπορεί, αλλά εγώ δεν το έχω ακούσει ποτέ πουθενά αλλού.

-Στη Ντόλτσε Βίτα είχα ακούσει ότι ήσασταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην τηλεόραση.

Έπαιρνα 1.000 ευρώ το επεισόδιο, όχι 10.000. Εκεί πήρα τα πιο πολλά λεφτά που πήρα ποτέ.

Σήμερα, όμως, η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και την Φαίη Σκορδά και δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση της παρουσιάστριας για τις αμοιβές που έπαιρναν οι ηθοποιοί και στα όλα όσα είπε για εκείνην η Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Ούτε εγώ ξέρω τι έπαιρναν οι άλλοι. Είχε κάνει τόση αίσθηση αυτό, είπα όμως ότι μόνο μία φορά συνέβη. Το έχουν πει και άλλοι ηθοποιοί, και άλλοι… και άλλοι… και άλλοι… Νομίζω ότι οι τηλεθεατές πρέπει να κάνουν μια αξιολόγηση μέσα στο μυαλό τους, πώς είναι δυνατόν και ποιοι είναι δυνατόν να έχουν πάρει αυτό το ποσό. Για μένα είναι απόλυτα γεγονός γιατί ζουν οι άνθρωποι που μου τα έδωσαν και μπορούν να το επιβεβαιώσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Καστάνη, υπογραμμίζοντας: «Δεν ξέρω τι έπαιρνε η Άννα, αλλά φαντάζομαι πως είναι λίγα αυτά τα χρήματα. Για όνομα του Θεού. Καταρχάς τότε δεν είχαμε ευρώ, ήταν εκατομμύρια. Εγώ είχα κάνει ένα guest στη Ντόλτσε Βίτα. Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα, μπορεί να μη θυμάται η γυναίκα. Κι εγώ δεν θυμάμαι μερικές φορές αν μου πεις ακριβώς, τα πολλά τα θυμάμαι πάντως».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις