Δύσκολες στιγμές για τον Λάκη Λαζόπουλο

Πέθανε η σύζυγος του

Βαρύ πένθος για τον γνωστό ηθοποιό Λάκη Λαζόπουλο, καθώς μετά από τρία χρόνια μάχης με σοβαρό πρόβλημα υγείας, η σύζυγός του και μητέρα της κόρης τους, Τασούλα, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, το βράδυ της Πέμπτης.

Η γνωριμία, ο γάμος και το άδικο τέλος
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, καθώς αμφότεροι σπούδαζαν στην Νομική.
Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Τασούλα Λαζοπούλου έγιναν ζευγάρι και το 1983 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στη Λάρισα, τόπο καταγωγής του γνωστού ηθοποιού.

Η Τασούλα Λαζοπούλου πάλεψε γενναία με τον καρκίνο εδώ και τρία χρόνια. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί του νοσοκομείου Υγεία, αλλά και τους επικεφαλής του, κ. Αθανασιάδη, δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια…

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο altsantiri, το site του αγαπημένου ηθοποιού, το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο, Σάββατο 24.08.2019, στο πρώτο νεκροταφείο, ενώ μετά από επιθυμία της Τασούλας Λαζοπούλου, θα ταφεί στη γενέτειρά της, στην πόλη της Δράμας, την ερχόμενη Δευτέρα.

Η οικογένεια καλεί όλους τους αληθινούς φίλους της οικογένειας, τους συγγενείς και τους παλιούς συμφοιτητές να δώσουν το παρών και ζητά από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος της και να μην καλύψουν δημοσιογραφικά το τελευταίο αντίο…

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από: altsantiri.gr.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις