Γιατί έβρισαν τον Αν. Αλμπάνη στα social media (ΦΩΤΟ)

Τι συνέβη με τον ηθοποιό

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά διάφορες στιγμές από την καλοκαιρινή του περιοδεία, με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αυτή τη φορά, έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που ξάφνιασε, καθώς ήταν μία φωτογραφία που απεικόνιζε μία υβριστική επίθεση που δέχτηκε από μία follower του, αναφέρει το govastileto.gr.

«Πόσο Μαλα@@ς είσαι;», είπε η εν λόγω κυρία στον Αντίνοο Αλμπάνη με τον ίδιο να μένει έκπληκτος και να ζητάει εξηγήσεις.

Έτσι λοιπόν, εκείνη συνέχισε γράφοντας: «Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες και δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη».

Από την πλευρά του, ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να απαντήσει δημόσια σε αυτό το κείμενο λέγοντας «Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις