Γνωστός ηθοποιός πήρε διαζύγιο και δε το γνώριζε κανείς

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες σχετικά με την αιτία του χωρισμού

Ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου πήραν διαζύγιο μετά από περίπου 10 χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο περιοδικό HELLO!, ο γνωστός ηθοποιός και η πρώην πλέον σύζυγός του, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου έβαλαν τέλος στην κοινή τους πορεία. Ο ηθοποιός και η αστυνομικός έβαλαν τελεία σε έναν έρωτα που είχε ξεκινήσει πριν από μια δεκαετία και η απόφασή τους αυτή, όπως μαρτυρούν άνθρωποι του πολύ στενού τους περιβάλλοντος, πάρθηκε με ψυχραιμία και εκτίμηση.

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διάλυση του του γάμου τους, καθώς, όπως αναφέρει ο ίδιος σε φίλους του, εκείνος άφησε κενά και απόσταση που δεν μπόρεσαν να καλυφθούν. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έφερε τη φθορά στον γάμο του ζευγαριού. Αν και ζουν χωριστά εδώ και δέκα μήνες, κράτησαν επίσημα το διαζύγιο στα χέρια τους πριν από περίπου ένα μήνα.

Η κοκκινομάλλα αστυνομικός ήταν προσωπική φρουρός του πρώην βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη. Η Μαρία Λύκου είχε αποσπαστεί από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου υπηρετούσε, στο πολιτικό γραφείο του τότε βουλευτή των ΑΝΕΛ. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2015 στο Δημαρχείο της Ραφήνας με κουμπάρα τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη.

Πηγή: ethnos.gr
Πηγή φώτο: (NDP photo)

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις