Γονείς ενός αγοριού Χάρι και Μέγκαν

Γεννητούρια στη Μεγάλη Βρετανία

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στην ζωή η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ. Ο τοκετός ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας και πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε και το μωρό είναι υγιές και στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα του, Πρίγκιπα Χάρι. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Χάρι ο οποίος έλαμπε από χαρά. «Είμαι πανευτυχής που ανακοινώνω ότι η Μέγκαν και εγώ αποκτήσαμε μωρό σήμερα το πρωί, ένα μωρό υγιέστατο, αξιολάτρευτο», δήλωσε ο δούκας του Σάσεξ, πολύ χαμογελαστός, προς τις τηλεοπτικές κάμερες στον Πύργο του Ουίνδσορ.

«Είναι η πιο απίστευτη εμπειρία που μπορούσα να φανταστώ», είπε μεταξύ άλλων ο Πρίγκιπας Χάρι μιλώντας στους δημοσιογράφους. Είπε ακόμα ότι δεν έχουν καταλήξει στο όνομα του παιδιού και ότι η πρώτη δημόσια εμφάνιση των γονιών με το μωρό τους θα γίνει σε δυο ημέρες.

Το Παλάτι ανακοίνωσε ότι το μωρό γεννήθηκε στις 07.26 το πρωί ώρα Ελλάδας και ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια. Ο Δούκας του Σάσεξ ήταν παρών στην γέννα και ενημερώθηκαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ είναι δίπλα στην κόρη της. Τόσο ή Μέγκαν όσο και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους

Πηγή: newsit.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις