Η εκπομπή έκπληξη του Σάκη Ρουβά στο ΣΚΑΪ

Αλλαγές στο κανάλι του Φαλήρου

Σε εγρήγορση είναι οι υπεύθυνοι στο ΣΚΑΪ ενόψει των προετοιμασιών για το β΄μισό της σεζόν, στην οποία προβλέπονται πολλές ανακατατάξεις του προγράμματος. Από το «Super Idol» ολοταχώς για το «Masked Singer» οδεύει ο Σάκης Ρουβάς, που είναι ο επικρατέστερος για την παρουσίαση του νέου σόου μεταμορφώσεων του ΣΚΑΪ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, ο παρουσιαστής απαλλάσσεται σύντομα από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις καθώς το «The Voice» κατεβάζει αυλαία στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ την ίδια στιγμή άγνωστο είναι αν θα βγει στον αέρα το μουσικό ριάλιτι «Super Idol». Το κόστος κάθε επεισοδίου είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα μέχρι να βρεθεί κάποια λύση. Μέχρι στιγμής, για την κριτική επιτροπή του «Masked Singer» συζητά ο Νίκος Μουτσινάς

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σοβαρές δυσκολίες αντιμετωπίζει το κανάλι του Φαλήρου στην παραγωγή του «Big Brother». Δεν έχει βρεθεί ακόμη η εταιρεία παραγωγής που θα αναλάβει το ριάλιτι με αποτέλεσμα να καθυστερεί η διαδικασία ανέγερσης και διαμόρφωσης του «σπιτιού», γεγονός που καθιστά μάλλον αδύνατη την πρεμιέρα του στις αρχές του 2020. Τέλος, δεν έχει βρεθεί ακόμη αρχισυντάκτης, σκηνοθέτης και υπεύθυνος παραγωγής από το εσωτερικό του ΣΚΑΪ για να αναλάβει το πρότζεκτ.   

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις