Οι πρωταγωνιστές από τις «Αγριες Μέλισσες» και το «Κόκκινο Ποτάμι» που υπήρξαν ζευγάρι

Ηταν για τέσσερα χρόνια μαζί

Δυο αξιόλογοι ηθοποιοί, με πολλές θεατρικές παραστάσεις που κάνουν φέτος επιτυχία και στην τηλεόραση, με δυο σειρές εποχής, έτυχε πριν χρόνια να έρθουν κοντά στην προσωπική τους ζωή!

Ο λόγος για την εξαιρετική νεαρή ηθοποιό Έλλη Τρίγγου, που ενσαρκώνει την Ασημίνα στη σειρά του Ant1 «Αγριες Μέλισσες» και τον Αργύρη Πανταζάρα που ενσαρκώνει τον Θέμη στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Open!

Οι δυο ηθοποιοί που φέτος παίζουν στα δυο πετυχημένα σήριαλ εποχής υπήρξαν ζευγάρι για 4 χρόνια και σύμφωνα με δημοσιεύματα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στις αρχές του 2019!

Η Ελλη Τρίγγου έχει παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις που είχαν μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία ενώ συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο της  Βρετανικής σειράς «The Durrells», ενώ ο μονόλογος «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας» της χάρισε υποψηφιότητα για το βραβείο Μελίνα Μερκούρη.

Ο Αργύρης Πανταζάρας εξαίρετος ηθοποιός και σκηνοθέτης με δεκάδες παραστάσεις στο ενεργητικό του βραβεύτηκε στο 2016 με το βραβείο «Δημήτρης Χορν».

Πηγή: tlife.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις