Η σειρά που σαρώνει καλοκαιριάτικα την τηλεθέαση

Σύμφωνα με τις μετρήσεις

Το καλοκαίρι συνεχίζεται για τα προγράμματα των καναλιών, με την ζώνη υψηλής τηλεθέασης να «κατακλύζεται» κυριολεκτικά από επαναλήψεις. Ποιες σειρές όμως, ακόμη και σε επανάληψη, κερδίζουν το στοίχημα;

Η κωμική σειρά «Το Σόι Σου» έριξε αυλαία οριστικά τον περασμένο Ιούνιο. Πέντε χρόνια τώρα, το σίριαλ του ALPHA ωστόσο κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό που δεν το χάνει ούτε καταμεσής του θέρους. Ενδεικτικά, την Τρίτη, η σειρά με τη Ρένια Λουιζίδου και την Μίρκα Παπακωνσταντίνού σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 22,4%. Μια επίδοση θεαματική ακόμη και για τα μέσα της σεζόν για ένα κανάλι, αναφέρει το iefimerida.gr.

Απέναντι, στον ΑΝΤ1, το «Μην Ψαρώνεις» περιορίστηκε στο 11,8% στο ίδιο ηλικιακό κοινό, δηλαδή τις ηλικίες 18 – 54. Η κωμωδία που ξεκίνησε στα μέσα της σεζόν δυσκολεύτηκε πολύ με αντίπαλο το MasterChef και παρότι πήρε το πράσινο φως για την επόμενη, χρειάζεται να «ανεβάσει» στροφές αν πρέπει να ανταγωνιστεί άλλες σειρές και προγράμματα στην Prime Time.

Την ίδια ώρα, η ταινία «Arsenal» στο STAR περιορίστηκε σε ποσοστό 9,2% και η τούρκικη σειρά του ΣΚΑΙ, «Φτερωτός Θεός» στο 8,7%. Χαμηλά στην τηλεθέαση και η αμερικανική σειρά NCIS από το OPEN, που έκλεισε στην ίδια ζώνη με ποσοστό 7,2%.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις