Ο… Κλεομένης από τις “Αγριες Μέλισσες” αιφνιδίασε τον Αρναούτογλου

Ο κατά κόσμον Θανάσης Κουρλαμπάς

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό “The Tonigh Show” ήταν ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ένας ηθοποιός με μεγάλη πορεία τόσο στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση.

Γνωστός και ως «Κλεομένης Ψαθάς» από τις Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε στη σειρά τονίζοντας πόσο τυχερός αισθάνεται που συμμετέχει, ενώ πρόσθεσε πως η αγάπη του κόσμου είναι εκπληκτική.

«Δεν ξέρω αν ο Κλεομένης θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή σε μεγάλο πλαίσιο της σειράς, αλλά σίγουρα στο σπίτι του Δούκα έρχεται ως γόνος αριστοκρατικής οικογένειας και ξεκινάει ένα “κυνηγητό” της μικρής κόρης Πηνελόπης.

Η πρόταση για το ρόλο στις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει πριν ξεκινήσει η σειρά. Τον Ιούνιο κλείσαμε τις συζητήσεις. Ήξερα από το καλοκαίρι ότι θα είμαι στο καστ της σειράς και ότι ο συγκεκριμένος ρόλος θα μπει αρκετά επεισόδιο μετά. Είναι η πρώτη φορά που παίζω έναν ρόλο και στο τέλος του επεισοδίου συστήνεται πως δεν είναι αυτό που βλέπετε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Κουρλαμπάς  προκαλώντας την έκπληξη του Αρναούτογλου.

«Α, συγγνώμη, δεν το ήξερα αυτό. Η πρόταση έγινε πριν ξεκινήσει; Εγώ νόμιζα ότι τώρα σε φωνάξανε. Α, τώρα γίνεται πιο εντυπωσιακό», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

νέντευξης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι ένας κλασικός πατέρας, που θέλει ο γιος τους να παίζει μπάλα, και όταν κατάλαβε την κλήση του γιου του στον χορό στήριξε την επιλογή του.

Ο ηθοποιός με καταγωγή από την Καλαμάτα, μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δύο παιδιά του. Όπως τόνισε ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η κόρη του έχει κλίση στη μουσική και ο γιος του αγαπάει το κλασικό μπαλέτο.

Συνεχίζοντας, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, πρόσθεσε ότι ο γιος του προετοιμάζεται να βάλει τον χορό βαθιά στη ζωή του με ανώτερες σπουδές και πολύ καλή δασκάλα.

«Ο γιος μου είναι η τέταρτη χρονιά που κάνει κλασικό μπαλέτο. Νομίζω είναι καλός. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο και αυτό που βλέπω στο παιδί είναι πόσο το αγαπάει αυτό», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, συμπληρώνοντας:

«Είναι σε μια σχολή που δεν κάνει παραστάσεις αλλά είναι σε μια σχολή που κάνει χορό για να μπει πιο βαθιά στη ζωή τους. Τον έχω δει σε μάθημα και πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Είναι μικρός ακόμα, δεν κάνει παραστάσεις, αλλά είναι μια καταπληκτική καθηγήτρια που έχει δύο αγόρια μαθητές που τους κάνει εντατικά μάθημα ώστε σε κάποια χρόνια να μπουν πιο σταθερά σε αυτό το πράγμα.

«Υπήρξε άνθρωπος στο σχολικό περιβάλλον του που μου είπε “εντάξει, βάλτο να παίξει μπάλα”. Αν θέλει το παιδί να παίξει μπάλα, θα παίξει. Το σώμα του μίλαγε, οποιοδήποτε συναίσθημα το μετέφερε εκεί» πρόσθεσε o Θανάσης Κουρλαμπάς.

Πηγή: www.zappit.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις