Ποια είναι η «Δρόσω» που πρωταγωνιστεί στις «Αγριες Μέλισσες»

Κόρη γνωστού ηθοποιού

Η νέα σειρά του Ant1, «Αγριες Μέλισσες», που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό έχει γίνει αναμφίβολα το talk of the town και όλοι θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερα για τις τρεις αδελφές που πρωταγωνιστούν στη σειρά.

Το κορίτσι όμως, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τις καρδιές του αντρικού πληθυσμού είναι η κούκλα «Δρόσω». Ο λόγος για την μικρότερη αδελφή της Λενιώς (Μαρίας Κίτσου) και της Ασημίνας (Έλλης Τρίγγου) που ήρθε για να μείνει.

Η Δρόσω Σταμίρη (Δανάη Μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Η μικρή αδελφή της οικογένειας η οποία γρήγορα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριο της για να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού. Θα έρθει αντιμέτωπη με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της όταν ερωτευτεί έναν άντρα που δεν πρέπει. Η σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις αδελφές θα είναι σφοδρή και θα κορυφωθεί όταν κινδυνέψει να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

Με τον πατέρα της, ηθοποιό επίσης, Γιώργο Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη «Δρόσω», τη μικρή αδερφή που ο «Σέργιος» προσπάθησε να βιάσει, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

Η ίδια είναι κόρη του επίσης ηθοποιού, Γιώργου Μιχαλάκη, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία. Μεγαλωμένη σε ένα περιβάλλον, όπου οι τέχνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, η όμορφη Δανάη κατάλαβε από νωρίς ότι θέλει να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Έτσι, βρέθηκε να σπουδάζει στην Δραματική Σχολή Κεντρική Σκηνή Μιμής Ντενίση.

Η Δανάη Μιχαλάκη αγαπά πολύ το χορό και κυρίως το tango, καθώς επίσης έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα και στον σκυλάκο της που υπεραγαπά και με τον οποίο ποζάρει μαζί στις φωτογραφίες της στα social media.

Πηγή: tlife.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις