Ποιοι ηθοποιοί αποχωρούν από τη σειρά “Πέτα τη φριτέζα”

Με αλλαγές η σειρά του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν

Η Κωμωδία Πέτα τη φριτέζα, που βασίζεται στο φορμάτ «El Chiringuito de Pepe», κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Για αυτόν τον λόγο πολύ γρήγορα οι υπεύθυνοι του σταθμού έδωσαν το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, αλλά αυτή τη φορά υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Πανταζούδη.

Όσον αφορά τη σύνθεση του καστ, δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Μόνο δύο γυναίκες δεν θα συνεχίσουν βάσει των σεναριακών αναγκών. Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπότση (στο ρόλο τη Φάλον) και η Νεφέλη Κουλούρη (στο ρόλο της Θάλειας).

Μπορεί δύο γυναίκες να φεύγουν από το Φτασμένο, ωστόσο δύο άλλες καταφτάνουν στο χωριό για να φέρουν τα πάνω κάτω. Η Ζαμπέλα και ο Αλέκος κατάφεραν να πείσουν τον Αντρέα να τους μεταβιβάσει τη «Λαγουδέρα» και ό,τι άλλο είχε στο όνομά του. Οι δύο πρώτοι, μάλιστα, δεν χάνουν χρόνο και πουλάνε το οικόπεδο στους Ρώσους.

Οι νέοι ιδιοκτήτες στέλνουν στο χωριό ένα γυναικείο πρόσωπο, τη Λούνα, για να κάνει κουμάντο. Η άφιξη αυτής της γυναικάς θα επιδράσει πολύ έντονα στις ζωές των ηρώων. Παράλληλα, την εμφάνισή της κάνει και μία νεαρή γυναίκα, η οποία δεν είναι άλλη από τη χειριστική ανιψιά της Φάλον. Εκείνη έρχεται για να αναλάβει το καΐκι και το μαγάζι της τελευταίας. Όσον αφορά τις ηθοποιούς που θα κρατήσουν τους συγκεκριμένους ρόλους, έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι των συσκέψεων κάποια ονόματα – έκπληξη.

Πηγή: MYtv

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις