Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών γδύθηκε στον Παρθενώνα (ΦΩΤΟ)

Σάλος στο διαδίκτυο

Την λένε Vicky Love και είναι πορνοστάρ από την Ουγγαρία. Και ήρθε στην Ελλάδα για ένα σόου και θεώρησε ότι και ο Παρθενώνας είναι στριπ κλάμπ.

Η κίνηση της πορνοστάρ συζητήθηκε πολύ, κυρίως στα social media, αφού δεν σεβάστηκε το ναό του Παρθενώνα και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με το στήθος της έξω! Η Ουγγαρέζα πορνοστάρ Vicky Love, ήθελε να κάνει ντόρο και τα κατάφερε. Και δυστυχώς δεν την αντιλήφθηκε κανείς από τους φύλακες.

Η Vicky Love είναι 32 ετών και έχει κάνει ταινίες ερωτικού περιεχομένου όσες και τα χρόνια της. Για όσους ενδιαφέρονται η Vicky Love, θα συμμετάσχει σε μια νέα ταινία πορνό που θα γυριστεί στην Ελλάδα.

Η Vicky Love έχει ύψος 1,63 και στις περισσότερες ερωτικές ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, εμφανίζεται άλλοτε ως άπιστη σύζυγος, η οποία παραδίδεται στα χέρια του μασέρ της, άλλοτε υποδυόμενη την Τσέχα γιατρό, η οποία σαγηνεύεται από μια εντυπωσιακή ασθενή της, και άλλοτε ως περιπλανώμενη ταξιδιώτισσα, η οποία δεν διστάζει να ικανοποιήσει ποικιλοτρόπως τον άνδρα που προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

Πηγή: newsit.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις