ΣΟΚ: Τους φώναζε να τον βγάλουν από τον τάφο του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλακατζής μέχρι τέλους ο μακαρίτης…

Η τελευταία ευχή του 62χρονου Σέι Μπράντλεϊ ήταν να μην κλάψουν στην κηδεία του, αλλά να… γελάσουν, οι δικοί του άνθρωποι.

Έτσι, ο πρώην βετεράνος των ιρλανδικών δυνάμεων έστησε την τελευταία… φάρσα της ζωής του, ηχογραφώντας ένα μήνυμα στο οποίο ακουγόταν ο ίδιος να φωνάζει:

«Βγάλτε με έξω! Που στο διάολο είμαι; Βγάλτε με έξω! Βγάλτε με έξω! Είναι πολύ σκοτεινά εδώ μέσα. Παπάς είναι αυτός που ακούω; Εγώ είμαι, ο Σέι, από το φέρετρο. Όχι όμως μαζί σας! Είμαι νεκρός».

Στην συνέχεια, ο 62χρονος αποκάλυψε πως κάνει φάρσα, λέγοντας στο ίδιο μήνυμα πως: «Γεια σας ξανά, ήθελα απλώς να σας αποχαιρετήσω…». 

Η αλήθεια είναι πως ο μακαρίτης κατάφερε να αναγκάσει τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε γέλια, πετυχαίνοντας τον σκοπό που είχε βάλει έναν χρόνο πριν τον θάνατό του.

Ο Σέι έπασχε από μακροχρόνια ασθένεια, λόγω της οποίας και κατέληξε, αποφασίζοντας μαζί με τον 41χρονο γιο του να διοργανώσει την συγκεκριμένη φάρσα, με τον τελευταίο να δηλώσει πως ο πατέρας του σκόπευε «να τον θυμούνται όλοι όπως ήταν, ώστε όλοι και ιδίως η μητέρα μου να μη φύγει από το νεκροταφείο κλαμένη».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις