Τα… γαλλικά της Ελλης Κοκκίνου στον Σάββα Πούμπουρα

Για την πλάκα που της έκανε

Ο Σάββας Πούμπουρας, μετά τις φάρσες στη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Τρύφωνα Σαμαρά, έστησε παγίδα σε μερικούς ακόμα ανυποψίαστους επώνυμους, στο πλαίσιο της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Best Friend’s Fear». Αυτή τη φορά η φάρσα έχει στηθεί για τη γνωστή τραγουδίστρια Ελλη Κοκκίνου, που επισκέπτεται μαζί με την ομάδα της τη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση.

Ο φωτογράφος και οι συνεργάτες της είναι «μέσα στο κόλπο» και έχουν μάθει καλά το ρόλο τους. Πρωταγωνιστές στη φάρσα είναι τα «πλάσματα» της λίμνης, στα οποία δεν αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις. Υποτίθεται!

Ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται ουρλιαχτά. Όταν το συνεργείο επέστρεψε στο τροχόσπιτο τα πάντα ήταν γεμάτα αίματα ενώ έλειπαν και τα πράγματα τους. Στη συνέχεια δυο από τους συνεργάτες της τραγουδίστριας βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει, ενώ άγνωστοι άνδρες περικύκλωσαν το τροχόσπιτο. Παρά τον τρόμο της, η Έλλη Κοκκίνου διατήρησε την ψυχραιμία της και μάλιστα έριξε ακόμα και καυτό νερό στους εισβολείς. 

Όταν αποκαλύφθηκε η φάρσα η τραγουδίστρια ξέσπασε κατά του Σάββα Πούμπουρα: «Που να σου καεί κάθε φαγητό που κάνεις και να σου καεί όλη η κουζίνα! Πανάθε μα σε! Θα το μετανιώσεις πάρα πολύ άσχημα και θα την πατήσεις εκεί που δεν θα το περιμένεις».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις