Τα «καρφιά» της Καραβάτου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η κόντρα των δύο γυναικών

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή Stars System και την Άση Μπήλιου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην τηλεόραση, για την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» που παρουσιάζει για άλλη μια χρονιά, για τον σύζυγό της τον Κρατερό Κατσούλη, αλλά και για τις φιλίες που κράτησε ή όχι στον χώρο της τηλεόρασης.

«Όταν επέστρεψα στον Alpha και στο “Μες την καλή χαρά” παρέμεινα… περίπου μες στην καλή χαρά. Το σημαντικό ήταν ότι επανήλθα και μάλιστα σε αυτό το κανάλι. Φυσικά ήταν μια δικαίωση η επιστροφή μου, αλλά δεν ήταν μια εύκολη χρονιά. Ήταν μια χρονιά που νομίζω ότι εκμεταλλεύτηκα όλα τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έκανα υπομονή, ήμουν κι επίμονη σε μια πολύ αξιοπρεπή και σταθερή στάση.

Όλο αυτό το πράγμα το εκμεταλλεύτηκα για να γίνει ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για μένα. Πάντα με σεβασμό για τους ανθρώπους που με επέλεξαν, για τους ανθρώπους που μου ξαναέδωσαν μια ευκαιρία, έχοντας στο μυαλό μου να είμαι πάντα ευγνώμων. Μπορεί με τον Παύλο Σταματόπουλο να μην μιλάω, αλλά όποτε βρεθούμε θα μιλήσουμε. Με τον Ευθύμη Ζησάκη επίσης το ίδιο. Και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αν τύχει να τη δω μιλάμε κανονικά, αλλά όχι κάτι περισσότερο από αυτό».

Η γνωστή παρουσιάστρια, αναφέρθηκε, επίσης, στον Κρατερό Κατσούλη, συμπαρουσιαστή της στη «Φωλιά των Κου Κου» και σύζυγό της, μιλώντας για τη σχέση τους με χιούμορ, αλλά και πολλή αγάπη.

Πηγή: www.in.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις