Θέλετε να κερδίσετε 100.000 δολάρια; Μην χρησιμοποιείτε smartphone για ένα χρόνο

Το έπαθλο που δίνει εταιρεία εμφιαλωμένου νερού

Μπορείτε να αντέξετε 365 μέρες χωρίς να αγγίξετε το κινητό σας τηλέφωνο; Να μη δέχεστε αλλά ούτε και να κάνετε κλήσεις; Να μη μπορείτε να «σερφάρετε» στο διαδίκτυο και προφανώς να απέχετε από instagram, facebook και γενικώς τα social media..

Eταιρία εμφιαλωμένου νερού «ποντάρει» ότι κάποια στιγμή θα λυγίσετε, γι’ αυτό και προσφέρει 100.000 δολάρια αν ξεχάσετε ότι έχετε κινητό για έναν ολόκληρο χρόνο. Μάλιστα δίνεται έπαθλο με την απουσία ενός μηδενικού (10.000 δολάρια) σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος καταφέρει να απεξαρτηθεί από το κινητό του τηλέφωνο για έξι μήνες!

Οπως είναι αναμενόμενο, οι ενδιαφερόμενοι χάνονται στο μέτρημα, με αποτέλεσμα η εταιρία να δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Ο «εκλεκτός» που θα κληθεί να περάσει τη δοκιμασία θα επιλεγεί στα τέλη Ιανουαρίου.


Στο σχετικό tweet η εταιρία διευκρινίζει το σκεπτικό του διαγωνισμού και ενημερώνει για τον τρόπο που μπορεί ο καθένας να δηλώσει συμμετοχή.

«Ξέρεις ότι 1 στους 2 ανθρώπους λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το smartphone τους; Σπάσε τον κύκλο με λύσεις για ζωή χωρίς σκρολάρισμα» γράφει η Vitamin Water.

«Πως μπορώ να μπω; Είναι απλό! Μοιράσου στο twitter ή στο instagram τι θα κάνεις αντί να σκρολάρεις! Μείνε ένα χρόνο χωρίς σκρολάρισμα, απόδειξέ το και μπορεί να κερδίσεις 100.000 δολάρια. Ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν και ακόμα περισσότερα (κοιτάξτε τους κανονισμούς μας. Περιλαμβάνεται τεστ ανίχνευσης ψεύδους)».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις