Το λάθος στο twitter του πρωθυπουργού! (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο tweet και οι αλλαγές που δεν έγιναν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πλέον ο πρωθυπουργός και ως είθισται και οι λογαριασμοί στα social media άλλαξαν χέρια. Στο πρώτο του tweet στον πρωθυπουργικό λογαριασμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε:

«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε χθες μια ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα. Την εντολή αυτή θα την τιμήσουμε στο ακέραιο. Από σήμερα ξεκινάει σκληρή δουλειά, και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Μέχρι εδώ καλά… Αυτό που κάνει όμως αρνητική εντύπωση είναι πως αυτοί που διαχειρίζονται τα social media του νέου πρωθυπουργού έκαναν ένα λάθος. Διατήρησαν το λογαριασμό ως έχει, χωρίς να κάνουν αρχείο τα tweets, του προηγούμενου πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Ετσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κληρονόμησε» όλα τα tweet του προκατόχου του.

Δηλαδή φαίνεται πως αυτός έχει προκηρύξει εκλογές, έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως πρωθυπουργός στην κηδεία Χριστόφια και πολλά άλλα.

Σίγουρα δεν είναι κάτι δύσκολο να συμβεί, όπως και να διορθωθεί. Αν κοιτάξει κανείς για παράδειγμα το twitter του Προέδρου των ΗΠΑ θα δει ότι τα tweet του Μπαράκ Ομπάμα έχουν αρχειοθετηθεί και ο Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε νέο λογαριασμό.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις