Ζέτα Μακρυπούλια: «Εχω δεχτεί bullying από συναδέλφους μου»

Τι είπε η πολυτάλαντη ηθοποιός

Μετά  και την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής της περιοδείας και σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του «Rouk Zouk», η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και μίλησε για το bullying, για τους συμβιβασμούς που έχει κάνει στη ζωή της, αλλά και για την περίεργη σχέση που έχει με τον χρόνο.

«Ναι, έχω δεχτεί bullying, και έχω νιώσει ότι πρέπει να καταβάλλω διπλάσια προσπάθεια από κάποιον άλλο συνάδερφο για να αποδείξω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω σ’ αυτό τον χώρο. Οι περισσότεροι μεγαλώνουμε και κάνουμε πράγματα για να γινόμαστε αποδεκτοί από τους άλλους, όμως, αυτό είναι μια παγίδα στην οποία πέφτουμε. Προσπαθώ να κάνω πράγματα για μένα που μου κάνουν καλό. Κι όπως έχω δει, μόνο έτσι εναρμονίζεται το κοινό μαζί σου και συμπορεύεται», τονίζει η αγαπημένη ηθοποιός.

Έχετε αναγκαστεί να κάνει συμβιβασμούς στη μέχρι τώρα πορεία της; «Πολλούς… άπειρους συμβιβασμούς. Να είμαι το «καλό παιδί» όπως το εννοεί ο καθένας, να μη δημιουργώ εντάσεις, να καταπιέζω τα συναισθήματά μου, να κάνω τα στραβά μάτια σε αδικίες στη δουλειά, να πιέζω τον εαυτό μου, διαρκώς να προσπαθώ και να μην είναι αρκετό. Δεν ξέρω που να πρωτοσταθώ, είναι τόσο πολλά. Και έχω συμβιβαστεί σε όλους τους τομείς της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά», απαντά.

Παράλληλα, η Ζέτα Μακρυπούλια ανάφερε πως για αυτήν η ομορφιά δεν λειτούργησε ποτέ λάβαρο ή κλειδί που θα της άνοιγε πόρτες. Δεν κινήθηκε με την αυτοπεποίθηση της «όμορφης» ούτε στα προσωπικά της ούτε στα επαγγελματικά της, ενώ παράλληλα επισήμανε πως με τον χρόνο δεν έχει καταφέρει να έχει μια καλή σχέση. «Δεν έχω καταλάβει πως περνά, τον θεωρώ δεδομένο και πάντα πιστεύω ότι έχω μπροστά μου… αρκετό. Από την άλλη, μου αρέσει που μεγαλώνω, κυρίως λόγω της ωριμότητας που έχω αποκτήσει. Επίσης, η σχέση που δημιουργώ με τον εαυτό μου γίνεται ολοένα καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν – κι αυτό είναι στα συν».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις