Βελόπουλος: «Μας ετοιμάζουν για απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας»

Τι τόνισε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης»

«Μας ετοιμάζουμε για απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Μας οδηγεί η ΝΔ, δια της κ.Μπακογιάννη, να χάσουμε όχι μόνο εθνική κυριαρχία, αλλά και τεράστιο πλούτο, που διαθέτει η χώρα μας, σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Θέλουν να τελειώσουν τον 25ο μεσημβρινό. Δεν θα γίνουν αυτά», δήλωσε στον FOCUS FM ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών, σχολίασε με τον τρόπο αυτό τις ανεπίσημες δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη, ότι «αν πάμε στη Χάγη ίσως χάσουμε την ΑΟΖ του Καστελόριζου, αλλά θα μας κερδίσουμε της Ρόδου και της Λέρου». «Βουλευτές της ΝΔ δεν υπάρχουν; Κάτι παραπάνω ξέρω για την ιστορία. Και από επίσημα χείλη έχω ακούσει, ότι εκεί πηγαίνουμε», πρόσθεσε με νόημα. Αντιπρότεινε μάλιστα, «να μεταφέρουμε στη Γυάρο λαθρομετανάστες. Έχει έκταση 17,500 τ.χμ. και πληθυσμό μηδέν. Και από εκεί, πίσω στις πατρίδες τους», συμπλήρωσε ο κ.Βελόπουλος.

Απαντώντας στις επικρίσεις, ότι ίσως αυτό είναι εθνικά επικίνδυνο, επεσήμανε, ότι «Αυτό είναι παραμύθι. Θα είναι ελεγχόμενο transit» και επανέλαβε την πρότασή του για δημιουργία Πολιτοφυλακής και Εθνοφυλακής με όπλα, όπως είναι στις ΗΠΑ, Αυστραλία και Ελβετία.

Εκτίμησε μάλιστα, ότι «ίσως ο σεισμός να καθυστερήσει εξελίξεις σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά. Ίσως για λίγες μέρες να ησυχάσει το κεφάλι μας από τους μιλιταριστικούς κύκλους της Άγκυρας».

Για τη θετική ψήφο του στον εκλογικό νόμο, εξήγησε, ότι «το δικαιότερο σύστημα είναι η απλή αναλογική, αλλά θέλω μία κυβέρνηση ισχυρή».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις