Βελτιωτικές παρεμβάσεις σε αθλητικές υποδομές του Δήμου Θέρμης

Παραγραμματισμός παρεμβάσεων της ΔΕΠΠΑΘ την τρέχουσα εβδομάδα

Σε εξέλιξη η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών κλειστών γυμναστηρίων με σειρά βελτιωτικών εργασιών που πραγματοποιούνται σε όλα τα κλειστά και ανοιχτά αθλητικά κέντρα του Δήμου μας, από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα, εκτεταμένες εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Αγίου Αντωνίου με την τοποθέτηση ειδικών προστατευτικών “ πλέξι γκλας” στις κερκίδες των φιλάθλων.

Παράλληλα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ πραγματοποιούν εργασίες επανατοποθέτησης και ανανέωσης των φθαρμένων κερκίδων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο ¨Θερμαϊκού” στη Δημοτική Κοινότητα Θέρμης.

Την ερχόμενη εβδομάδα άλλωστε έχει προγραμματιστεί σειρά παρεμβάσεων και στην αίθουσα Άρσης Βαρών στο ΔΑΚ Θέρμης, όπου θα πραγματοποιηθούν εργασίες εντός και εκτός της αίθουσας και συγκεκριμένα θα προχωρήσει ο διαχωρισμός των αποδυτηρίων της αίθουσας ενώ παράλληλα θα γίνουν και εργασίες περίφραξης του αύλειου χώρου.

Με στόχο τη δημιουργία λειτουργικών Κέντρων Πολιτισμού σε κάθε Δημοτική Κοινότητα, προγραμματίζονται για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα εκτεταμένες βελτιωτικές εργασίες και αισθητικής αναβάθμισης που περιλαμβάνουν κυρίως ελαιοχρωματισμούς από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Δείτε επίσης:   Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή του Σιδηροδρομικού σταθμού

Στην ανάγκη προστασίας από φθορές και βανδαλισμούς όλων των αθλητικών χώρων και των χώρων Πολιτισμού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΘ κ. Νικόλαος Λαγός ο οποίος μεταξύ άλλων επισημαίνει:

“Σκοπός μας είναι τόσο οι χώροι Πολιτισμού όσο και Αθλητισμού να συντηρούνται αλλά και να προστατεύονται από όλους μας. Η διάδοση και η προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού, είναι υπόθεση όλων μας. Σταθερή προτεραιότητά μας αποτελεί η δημιουργία ιδανικών συνθηκών και λειτουργικών χώρων για τους συνδημότες μας. Στην κατεύθυνση αυτή δημιουργούμε κατάλληλες υποδομές, με βελτιωτικές παρεμβάσεις στους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους όλων των Αθλητικών και Πολιτιστικών Κέντρων, που θα πρέπει να σεβόμαστε, να αγαπάμε και να φροντίζουμε από κοινού και όλοι μαζί, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται καθημερινά στους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκαν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαγός.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις