Βγήκε από τη φυλακή ο τραγουδιστής-δραπέτης

Η κατηγορία μετατράπηκε σε πλημέλημα

Εκτός φυλακής βρίσκεται πλέον ο τραγουδιστής – δραπέτης όπως έγινε γνωστός, ο οποίος είχε προκαλέσει αίσθηση με την ιστορία και τη σύλληψή του πριν από λίγες εβδομάδες. Η κατηγορία σε βάρος του για απάτη, από κακούργημα μετατράπηκε στο Εφετείο σε πλημμέλημα.

Ο 45χρονος δραπέτης είχε αλλάξει την ταυτότητα του και εμφανιζόταν ως γιος πολιτικών, καλλιτέχνης, συντάκτης και υποδυόμενος πολλούς ακόμα ρόλους. Είχε φτάσει στο σημείο να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές και να γυρίζει βίντεο κλιπ.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είχε συνεργαστεί με επιτυχημένους καλλιτέχνες και παρόλο που ήταν δραπέτης για περίπου 17 χρόνια, είχε κάνει εκατοντάδες τηλεοπτικές εμφανίσεις χωρίς να γίνει αντιληπτή η πραγματική του ταυτότητα. Τελικά συνελήφθη όταν αποκαλύφθηκε σε έναν τυπικό έλεγχο της Αστυνομίας η απίστευτη ιστορία του.

Ο τραγουδιστής – δραπέτης είχε κατηγορηθεί μεταξύ άλλων ότι εξαπάτησε γνωστό δικηγόρο της Αθήνας με δήθεν τυχερό δελτίο του Τζοκερ. Το είχε εμφανίσει σε γνωστό δικηγόρο ζητώντας να τον εκπροσωπήσει στην είσπραξη των κερδών που ανέρχονταν σε ένα εκατομμύριο δραχμές δηλαδή 3.000 ευρώ.

Έπεισε μάλιστα τον δικηγόρο να του δανείσει 300.000 δραχμές, περίπου 1.000 ευρώ, με το πρόσχημα ότι ήταν ο υπερτυχερός της εβδομάδας.

Όσον αφορά το δελτίο Τζόκερ, θα μπορούσε να ήταν το τυχερό μόνο που… οι αριθμοί που κέρδιζαν αντιστοιχούσαν σε άλλη ημερομηνία!

Πηγή: newsit.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις