Βήμα πίσω από τον Σ. Δημητριάδη για την κόντρα αντιδημάρχων: “Παρερμηνεύτηκε η δήλωσή μου”

Νέα τοποθέτηση του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας

Να… σβήσει τις φωτιές που άναψε με χθεσινή του δήλωση στην οποία άφηνε αιχμές προς τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Εργων, Μάκη Κυριζίδη, προσπάθησε ο Σωκράτης Δημητριάδης, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Σ. Δημητριάδης με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook κάνει λόγο για παρερμηνεία της δήλωσής του τονίζοντας πως “παραμένουμε ισχυρή ομάδα με κοινούς στόχους και κοινό όραμα για την πόλη”.

Αναλυτικά η νέα δήλωση:

“Η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τον Κ.Ζέρβα έχει ορίσει ως πρωταρχικό στόχο την ευταξία του δημοσίου χώρου, την ασφαλή και αξιοπρεπή μετακίνηση εντός του αστικού ιστού και την επιβολή κανόνων που θα διασφαλίζουν όλα τα ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό ανελήφθη πρωτοβουλία ώστε να δημιουργηθεί πλαίσιο λειτουργίας – κυκλοφορίας και στάθμευσης- των ηλεκτροκίνητων πατινιών στο δημόσιο χώρο.

Η απουσία κανονιστικού/ρυθμιστικού πλαισίου δημιουργεί προβλήματα και για την αντιμετώπισή τους απαιτείται η συνδρομή πολλών διευθύνσεων και στελεχών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η δήλωσή μου το απόγευμα παρερμηνεύτηκε. Οι όποιες διαφορετικές πιθανά προσεγγίσεις, αφορούν στη διαδικασία και όχι στη στοχοθεσία, η οποία άλλωστε είναι κοινή για όλη τη διοίκηση. Είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στην επίτευξη του στόχου.

Παραμένουμε ισχυρή ομάδα με κοινούς στόχους και κοινό όραμα για την πόλη”.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις