Βρέθηκε η ηλικιωμένη που είχε εξαφανιστεί από τη Νεάπολη – Τι είπε στους αστυνομικούς

Ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Είναι καλά στην υγεία της

Σώα και καλά στην υγεία της είναι η Στεργιανή Γαλάνη που εδώ και μερικές ημέρες είχε εξαφανιστεί από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Για την περίπτωσή της είχε σημάνει Silver Alert και πριν από λίγο η Γραμμή Ζωής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η περιπέτεια της κας Στεργιανής Γαλάνη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Γαλάνη, είναι καλά στην υγεία της.

Συγκεκριμένα, η 71χρονη χάθηκε την 31/05/2019, από το σπίτι της στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, την Τετάρτη, 12/06/2019 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη, από εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, συνεργάτες του SILVER ALERT. Η κα Στεργιανή, είναι καλά στην υγεία της.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο”.

Οπως αναφέρει το inthess.gr, αστυνομικοί ρώτησαν την κ. Γαλάνη για ποιο λόγο έφυγε από το σπίτι της και ανησύχησε τους οικείους της αυτή απάντησε πως «Ήθελε λίγο χρόνο να ξεσκάσει» και πως δεν επιθυμεί να γυρίσει σπίτι της καθώς φιλοξενείται σε άγνωστη προς τους οικείους της φίλη της.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις