Υποψηφίους συμβούλους για την ΠΚΜ παρουσίασε ο Χρ. Παπαστεργίου

Τι ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου

Μια ακόμη ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης παρουσίασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου επισήμανε ότι οι υποψήφιοι δεν είναι «διασημότητες», αλλά όπου έχουν ασχοληθεί, έχουν θετικό αποτύπωμα και θετική αναγνώριση από τους συμπολίτες, συναδέλφους και συνεργάτες τους.

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι στις 19 και 20 Απριλίου ολοκληρώνεται με μια διήμερη εκδήλωση η συζήτηση για το πρόγραμμα της παράταξής του, ώστε μετά, κωδικοποιημένο, να παρουσιαστεί στο προεκλογικό υλικό με την έναρξη της επίσημης προεκλογικής περιόδου. Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν θέσεις γύρω από τους τομείς της αγροδιατροφής, των κόμβων (αεροδρόμια, λιμάνια, χώροι διακίνησης εμπορευμάτων, logistics και ΔΕΘ), των ενεργειακών και μεταφορικών δικτύων, της καινοτομίας και περιφερειακής ανάπτυξης, ενός εναλλακτικού τρόπου διαχείρισης κοινωνικών υποδομών και ελεύθερου χρόνου, των χρηματοδοτικών εργαλείων και των αλλαγών που χρειάζονται στην εσωτερική συγκρότηση της περιφέρειας.

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει δεύτερος γύρος και ότι θα είμαστε εκεί» είπε ο κ. Παπαστεργίου και κάλεσε σε διάλογο τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για να απαντήσει, όπως είπε, «σε αυτά που δεν έκανε και σε αυτά που δεν μπορεί να προγραμματίσει για την επόμενη περίοδο».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, με αφορμή την προ ημερών παρουσίαση του εκλογικού του κέντρου, σχολίασε: «ο κ. Τζιτζικώστας νομίζω ότι αισθανόμενος ενοχή γι’ αυτά που δεν έκανε, έκανε ένα χάι τεκ εκλογικό κέντρο [.. ] και θα έλεγα ότι είναι ίσως και η πρώτη και μοναδική επαφή που έχει από κοντά με την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Απόδειξη αυτού που λέω είναι ότι στο πρόγραμμα της καινοτομίας η Περιφέρεια έχει απορροφητικότητα σχεδόν 0%. Δεκατρία, μόλις, εκατομμύρια με στοιχεία της ίδιας της Περιφέρειας του Νοεμβρίου του 2018 και από ό,τι μου είπαν αυτός ο πίνακας έχει πέσει από το σάιτ της Περιφέρειας», μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις