Ζέρβας: “Δε θα πιαστούμε στον ύπνο το χειμώνα”

Σε ετοιμότητα για το χειμώνα τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης

Την ετοιμότητα των συνεργείων του δήμου Θεσσαλονίκης για ενδεχόμενη χιονόπτωση και παγετό τη χειμερινή περίοδο επιθεώρησε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους Καθαριότητας, Νίκο Ζεϊμπέκη και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Μωυσίδη, παρακολούθησε την άσκηση αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων. Δήλωσε, μάλιστα, από το αμαξοστάσιο της Πυλαίας πως “οι δημότες δεν θα μείνουν ποτέ απροστάτευτοι”.

“Κάναμε την άσκηση για να μην πιαστούμε στον ύπνο. Όλοι εμείς, σε περίπτωση χιονιά και παγετού θα κληθούμε να κρατήσουμε την πόλη ανοιχτή. Οι δημότες της Θεσσαλονίκης δεν θα μείνουν ποτέ απροστάτευτοι” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τον στόλο των οχημάτων, που είναι δώδεκα φορτηγά, εκ των οποίων τα έξι γίνονται αλατιέρες, ένα πολυμηχάνημα, οκτώ αγροτικά διπλοκάμπινα με αλατιέρες, πέντε υδροφόρες αλατιέρες και πέντε υδροφόρες με 4×4 που παίρνουν αλατόνερο, ενώ έγινε αναφορά και στην επάρκεια αλατιού. Ήδη στις αποθήκες του δήμου βρίσκονται 500 τόνοι αλάτι.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις