Χαλαρά στην παραλία

Ηρθε η άνοιξη, άλλαξε η διάθεση

Η Παραλία της Θεσσαλονίκης, τόσο για τους μόνιμους κάτοικους της πόλης, όσο και για τους τουρίστες είναι ίσως ο πιο αγαπημένος προορισμός για την βόλτα και την χαλάρωση. ειδικά τώρα που ο ανοιξιάτικος καιρός προσφέρει πιο ζεστές και φωτεινές ημέρες.  Πολλές φορές έχει ειπωθεί πως η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που υστερεί σε πράσινο και πάρκα.

Και αυτό είναι αλήθεια δυστυχώς. Στην παραλία οι λίγοι χώροι πράσινου, γίνονται ευχάριστο σημείο συνάντησης , για χαλάρωση και ξεκούραση!

Καθισμένοι στο γρασίδι μπορείτε να απολαύσετε την θάλασσα και τον ελεύθερο ορίζοντα.  Άνθρωποι όλων των ηλικιών, υπό την σκιά του Λευκού Πύργου, κάθονται στο γρασίδι για να απολαύσουν τις πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες, ξεμουδιάζοντας από τη νάρκη του χειμώνα!

 

Συντάκτης 

Η Φωτεινή Κατσάλη γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1975 στην Θεσσαλονίκη όπου ζει έως σήμερα. Είναι συγγραφέας με πέντε τίτλους θεατρικά έργα και κατά καιρούς έχει κάνει πολλές δράσεις για παιδιά (θεατρικές παραστάσεις, θεατρικό παιχνίδι, προφορική δημιουργική γραφή). Σπούδασε εικονοληψία τηλεόρασης και MME, έχει ασχοληθεί επίσης με το σενάριο κόμικς και το σκίτσο. Εχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις και έχει σκηνοθετήσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Το μότο της ζωής της είναι, ακολούθησε τα όνειρα σου και γράψε την δική σου ιστορία.

Σχετικές δημοσιεύσεις