1ο Speed Mentoring: Η νέα καινοτομία του Marketing Club στην πόλη της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα πλαίσια του The Mindspark Thessaloniki 2019

15 κορυφαίοι επιχειρηματίες, στελέχη και coaches, 15 νέοι και επαγγελματίες, 15′ διάλογοι!

Ο λόγος για το Speed Mentoring, που διοργανώθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (αίθουσα FILIPPOS) και αποτελεί ακόμη μία πρωτοβουλία και καινοτομία του Marketing Club, στο πλαίσιο του The Mindspark Thessaloniki 2019.

Απώτερος σκοπός του 1ου Speed Mentoring ήταν να βοηθηθούν νέοι και νέοι επαγγελματίες στα πρώτα τους βήματα. Μέσα από το mentoring, είχαν τη δυνατότητα να μάθουν σημαντικές πληροφορίες από τη γνώση και την εμπειρία των 15 κορυφαίων mentors, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας τους.

Συγκεκριμένα, δεκαπέντε mentors – επιχειρηματίες, στελέχη και coaches της Θεσσαλονίκης συναντήθηκαν με δεκαπέντε mentees – στελέχη και νέους επιχειρηματίες.  Οι mentees μίλησαν για τα σχέδια και οι mentors τους καθοδήγησαν στα επόμενα επιχειρηματικά βήματά τους και μοιράστηκαν μαζί τους την επαγγελματική τους γνώση και εμπειρία μέσω σύντομων διαδραστικών διαλόγων.

Ο πρόεδρος του Marketing Club, Τσαμπίκος Κοκκάρης, δήλωσε: «Το Marketing Club πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και διοργανώνει στα πλαίσια του σημερινού Mindspark το πρώτο Speed  Mentoring στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένας από τους στόχους του Marketing Club είναι να βοηθάμε τους νέους αλλά και τους νέους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα».

To Speed Mentoring αποτελεί παγκόσμιο trend ανάμεσα σε entry level και mid-level  στελέχη, επικείμενους entrepreneurs καθώς και σε νέους που ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Η πρωτοπόρα και πρωτοεμφανιζόμενη αυτή πρακτική στη Βόρεια Ελλάδα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων κι επιχειρηματιών, αλλά και των στελεχών που μετέδωσαν τη γνώση και την εμπειρία τους.

Το Marketing Club είναι η δεύτερη φορά που υιοθετεί μία τόσο πρωτοπόρα τεχνική! Έπειτα από τα πολύ επιτυχημένα Brainstorming Games που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια με σκοπό την παραγωγή ριζοσπαστικών ιδεών και τη συλλογή δημιουργικών λύσεων που βοηθούν στην επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων ή ακόμη και στον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής των συμμετεχουσών επιχειρήσεων, έρχεται να προστεθεί και το Speed Mentoring για να δώσει λύσεις και έμπνευση αυτή τη φορά επικεντρώνοντας στο άτομο, είτε είναι στέλεχος είτε επιχειρηματίας.

Τα μέλη του Marketing Club που συμμετείχαν στο 1ο Speed Mentoring, απέδειξαν περίτρανα για ακόμη μία φορά πως «together we are stronger». 

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του Life-Events.gr εκ των πρωταγωνιστών του Speed Mentoring: Τσαμπίκος Κοκκάρης, Πρόεδρος του Marketing Club, Σοφία Τριανταφυλλίδου, μέλος του Δ.Σ. του Marketing Club, Πρόδρομος Μοναστηρίδης, Marketing & Sponsorship ΟΜΜΘ, Ελενα Παπαδοπούλου, Ideas Curator & Speaker Coach, Ευθύμης Ναλμπάντης, CEO MEL SSA, Δημήτρης Λακασάς, CEO Olympia Electronics

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη του Xanthi Tech Lab.

Η ομάδα του Speed Mentoring Session. Από αριστερά ο Δημήτρης Λακασάς Διευθύνων Σύμβουλος της Olympia Electronics, η Ειρήνη Κόντρα Business/Leadership/Career Coach και Αντιπρόεδρος του Marketing Club, ο Πρόδρομος Μοναστηρίδης Marketing & Sponsorship Manager του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και ο Ευθύμης Ναλμπάνης CEO της MEL SSA. Συνεχίζοντας, η Έλενα Παπαδοπούλου Ambassador του TEDx , Ideas Curator & Speaker Coach δίπλα στον Γιάννη Τζαβλόπουλο ιδρυτή της Upgrade Consulting & Training. Ο Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης Managing Director της εταιρείας iQom, μαζί με τον Γιάννη Τσιτσόπουλο ο οποίος είναι Expert & Program Manager σε SME Projects στην ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ. Ο Θεράπων Φάκας Life&Business Coach μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακούδη του Xanthi Tech Lab  και την Αλεξάνδρα Ελευθεριάδου, υπεύθυνη εκδηλώσεων του Marketing Club. Από κάτω ο Μάριος Γράντας Marketing Executive, ο Λευτέρης Παπαγεωργίου συγγραφέας του βιβλίου ‘’Startups. An idea to the global market’’ και CEO της εταιρείας Entranet, μαζί με την HR Manager της Kleemann Ελένη Ασβεστά και την Ιωάννα Καπνοπούλου Head of Public Engagement & Corporate Services του CITY COLLEGE. Τέλος, ο Τσαμπίκος Κοκκάρης Πρόεδρος του Marketing Club, μαζί με την Σοφία Τριανταφυλλίδου Συντονίστρια του Speed Mentoring και μέλος του ΔΣ του Marketing Club.
Από αριστερά ο Τσαμπίκος Κοκκάρης Πρόεδρος του Marketing Club, η Ντόμη Δεδέογλου, Managing Director “The Luxury Hotels”, η Νατάσα Παπαναγιώτου, Public Relations Director “The Luxury Hotels” και ο  Γιώργος Τζέτζης – Marketing Managing Consultant  “The Luxury Hotels”.
Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου που συμμετείχε ως mentor στο Speed Mentoring Session και η Σοφία Τριανταφυλλίδου συντονίστρια του Speed Mentoring μαζί με τον Θάνο Αποστόλου, Ταμία του Marketing Club και τον Λεωνίδα Σκερλετόπουλο Co Founder του The Mindspark που φιλοξένησε το Speed Mentoring
Ο Πρόεδρος του Marketing Club Τσαμπίκος Κοκκάρης μαζί με την Ελένη Ασβεστά, HR Manager της Kleemann.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις