1ο Speed Mentoring: Η νέα καινοτομία του Marketing Club στην πόλη της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα πλαίσια του The Mindspark Thessaloniki 2019

15 κορυφαίοι επιχειρηματίες, στελέχη και coaches, 15 νέοι και επαγγελματίες, 15′ διάλογοι!

Ο λόγος για το Speed Mentoring, που διοργανώθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (αίθουσα FILIPPOS) και αποτελεί ακόμη μία πρωτοβουλία και καινοτομία του Marketing Club, στο πλαίσιο του The Mindspark Thessaloniki 2019.

Απώτερος σκοπός του 1ου Speed Mentoring ήταν να βοηθηθούν νέοι και νέοι επαγγελματίες στα πρώτα τους βήματα. Μέσα από το mentoring, είχαν τη δυνατότητα να μάθουν σημαντικές πληροφορίες από τη γνώση και την εμπειρία των 15 κορυφαίων mentors, οι οποίες θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια της καριέρας τους.

The Speed Mentoring trend!

To Speed Mentoring μπορεί να χαρακτηριστεί ως κάτι παρεμφερές του speed dating και έχει αποτελέσει, ειδικά τα τελευταία χρόνια, παγκόσμιο trend ανάμεσα σε entry level και mid-level  στελέχη, επικείμενους entrepreneurs καθώς σε νέους που μόλις ξεκινάν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία!

Σκοπός του Speed Mentoring είναι να βοηθήσει νέους και επαγγελματίες, που ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα, στη διαχείριση της σταδιοδρομίας τους, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες από τη γνώση και την εμπειρία τους, μέσω σύντομων διαδραστικών διαλόγων.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του Life-Events.gr εκ των πρωταγωνιστών του Speed Mentoring: Τσαμπίκος Κοκκάρης, Πρόεδρος του Marketing Club, Σοφία Τριανταφυλλίδου, μέλος του Δ.Σ. του Marketing Club, Πρόδρομος Μοναστηρίδης, Marketing & Sponsorship ΟΜΜΘ, Ελενα Παπαδοπούλου, Ideas Curator & Speaker Coach, Ευθύμης Ναλμπάντης, CEO MEL SSA, Δημήτρης Λακασάς, CEO Olympia Electronics

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη του Xanthi Tech Lab.

Συντάκτης