84η ΔΕΘ: Το PAOK FC Mobile Store έκανε στάση στη ΔΕΘ και περιμένει τους φίλους της ομάδας (ΦΩΤΟ)

Γι’ ακόμη μία χρονιά δίνει δυναμικό παρών και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις – αύριο επίσκεψη ποδοσφαιριστών

Δυναμικό παρών δίνει και φέτος ο ΠΑΟΚ στην 84η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Το μοναδικό στην Ελλάδα, PAOK FC Mobile Store, έκανε τη στάση του έξω από την είσοδο του κεντρικού Περιπτέρου 12 και περιμένει όλους τους φίλους της ομάδας να το επισκεφθούν.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφίες, να δει από κοντά και να πάρει αυτόγραφα από τους παίκτες της ομάδας και να αγοράσει τα νέα προϊόντα της μπουτίκ του «ασπρόμαυρου» συλλόγου. Φυσικά οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, καθώς κατά την παρουσία του PAOK FC Mobile Store θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τα παιδιά και πολλά άλλα event.

Το περίπτερο του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε στα εγκαίνια της Εκθεσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο υποδέχθηκε ο Γιώργος Κούδας και του έκανε δώρο μία τιμητική πλακέτα. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο καινούριο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ενώ υπογράμμισε ότι η διοίκηση της ομάδας θα έχει την αμέριστη υποστήριξη της κυβέρνησης για τη Νέα Τούμπα. Από το περίπτερο πέρασε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αύριο Τετάρτη (11.09) στη ΔΕΘ ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 19.00, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επισκεφθούν το PAOK FC Mobile Store για να φωτογραφηθούν με τον κόσμο και να μοιράσουν αυτόγραφα.

 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η ΔΕΘ ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει, από το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς.

Η 84η διοργάνωση της ΔΕΘ είναι γεγονός. Από τις 7 μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη γίνεται κέντρο καινοτομίας, νέων ιδεών και επιχειρηματικότητας, με στόχο την εξωστρέφεια και την ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας μεταξύ των συμμετεχόντων αλλά και των θεατών.

Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ινδία, με την οποία η χώρα μας έχει εδραιώσει άριστες πολιτισμικές και επενδυτικές σχέσεις. Ο πήχης είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος για την 84η ΔΕΘ που θέλει να σπάσει το ρεκόρ της περσινής διοργάνωσης με περισσότερους από 283.853 επισκέπτες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συμμετέχει ενεργά με την παρουσία του PAOK FC Mobile Store έξω από την είσοδο του κεντρικού Περιπτέρου 12.Κατά την παρουσία του PAOK FC Mobile Store θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τα παιδιά, επισκέψεις ποδοσφαιριστών και πολλά άλλα για τα οποία θα ενημερωθείτε από τα επίσημα Μέσα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ώρες λειτουργίας είναι,
Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 22.00
Καθημερινές: 16.00 – 22.00

Εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών θα βρεθούν στο PAOK FC Mobile Store την Τετάρτη (11.09) στις 19:00».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις