Αλλαγή στις ώρες στα καραβάκι του Θερμαϊκού

Διαβάστε τις πληροφορίες

Νέες ώρες πλεύσης για το σκάφος του «Αγίου Γεωργίου», που πραγματοποιεί τα δρομολόγια προς τις παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών. Οι αναχωρήσεις με το KARAVAKI Άγιος Γεώργιος είναι καθημερινές, με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και προορισμό τις παραλίες της Περαίας, των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα. Επιπρόσθετα, ένα δρομολόγιο την ημέρα αναχωρεί από το Λευκό Πύργο, επιστρέφοντας και πάλι στο ίδιο σημείο.

Συγκεκριμένα, από Θεσσαλονίκη οι ώρες αναχώρησης είναι: 09.30, 12.00, 14.30, 17.00 (από Λευκό Πύργο), 19.15.

Αντίστοιχα, από Περαία/ Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.00, 20.20.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγιος Γεώργιος πραγματοποιεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο για έκτη συνεχή χρονιά προς τις κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης.

«Με καθημερινά δρομολόγια το αξιόπλοο KARAVAKI Άγιος Γεώργιος, συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τα κοντινά προάστια και τις υπέροχες παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, δίνοντας την ευκαιρία τόσο στους κατοίκους όσο και στους τουρίστες να ταξιδέψουν ευχάριστα και άνετα, απολαμβάνοντας παράλληλα το θαλασσινό αγέρι και τις αχτίδες του ήλιου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου που επιλέγει να μετακινηθεί με τον ‘Άγιο Γεώργιο’, το καραβάκι που αποτελεί τη μοναδική ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης» αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKIA THESSALONIKI CRUISES, Νίκος Τσαμασλής.

Τα εισιτήρια

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο και στα 3 ευρώ για το μειωμένο εισιτήριο. Υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης κάρτας 10 διαδρομών με κόστος 25 ευρώ.

Να διευκρινιστεί ότι το μειωμένο εισιτήριο ισχύει για παιδιά 6-11 ετών, ΑμεΑ, πολύτεκνους, φοιτητές Ελληνικών πανεπιστημίων, γκρουπ. Παιδιά κάτω των 5 ετών, ταξιδεύουν δωρεάν.

Ο Άγιος Γεώργιος

Το καραβάκι «Άγιος Γεώργιος» που σας μεταφέρει καθημερινά προς/από τις πανέμορφες κοντινές ακτές της Θεσσαλονίκης, διαθέτει άνετο σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., χωρητικότητας 100 επιβατών, έχει δυο μηχανές 2×180 BHP, και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα.

Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας.

Να σημειωθεί ότι με τον «Άγιο Γεώργιο» επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων (Δευτέρα – Παρασκευή).

Επίσης, υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς ο «Άγιος Γεώργιος» διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της KARAVAKIA THESSALONIKI CRUISES www.karavakiathess.com.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις