Αντώνης Βουτσάς: Δεν κοιτάει μόνο μπροστά, είναι και… πολύ μπροστά! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Μία εναλλακτική υποψηφιότητα για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας

Αυτός ο υποψήφιος είναι αλλιώτικος από τους άλλους… Και το όνομα αυτού, Αντώνης Βουτσάς.

Σκηνοθέτης, παραγωγός και διευθυντής φωτογραφίας γεννήθηκε, μεγάλωσε και εξελίχθηκε επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη. Ανθρωπος πολυδιάστατος, δημιουργικός με έντονες ανησυχίες, αλλά πολλές ευαισθησίες για τον τόπο και το συνάνθρωπο, αποφάσισε να εμπλακεί στα κοινά και να βάλει και αυτός το δικό του «λιθαράκι» στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι κοινοί στόχοι και το παρόμοιο όραμα, τον οδήγησαν να αποδεχθεί με χαρά την πρόταση του Χρήστου Γιαννούλη, του ανθρώπου που ηγείται της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά», και διεκδικεί την προσεχή Κυριακή την ψήφο των πολιτών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η υποψηφιότητα του Αντώνη Βουτσά σίγουρα δε μοιάζει με καμία από τις άλλες… Δεν θα τον δείτε σε κάποιο πάνελ να μιλάει για τον εαυτό του, δεν θα τον δείτε να χρησιμοποιεί τη «γλώσσα» των πολιτικών και να «σκορπάει» απλόχερα υποσχέσεις. Προτιμάει να μιλάει με το έργο του και την… τρέλα του, δίνοντας μία διαφορετική διάσταση στα πράγματα, με τη δική του πάντα φιλοσοφία και την ξεχωριστή ματιά, που τον διακρίνει.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του, που χρησιμοποιεί στο βιογραφικό του, κλείνοντας με ένα μοναδικό και αναπάντεχο μήνυμα: «Πορεύομαι στη ζωή με το δικό μου τρόπο, κόντρα στη μικροαστική ηθική, σε στράτες μη περπατημένες με αγάπη, πίστη και δημιουργική τρέλα.

… και ο αχυρώνας θα καεί, αλλά και ποντίκι δε θα μείνει…»!

Η δημιουργική του… τρέλα είναι εμφανής και στα σποτάκια που δημιούργησε ο ίδιος για τον εαυτό του, όπως και στην κάρτα του.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με την παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη, «Κοιτάμε Μπροστά» συστήνεται στον κόσμο…

«Γεννημένος το Μάιο του 1976 έζησα και μεγάλωσα σε μία οικογένεια όπου η αγάπη ήταν απλόχερη. Από μικρή ηλικία εργάστηκα σε θέσεις ευθύνης και εργασιακής πολυπλοκότητας.

Από το 1992 συνεργάζομαι με τηλεοπτικούς σταθμούς και από το 2000 και μετά ίδρυσα εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικών έργων.

Ως σκηνοθέτης – παραγωγός και διευθυντής φωτογραφίας δημιουργώ προϊόντα υψηλής αισθητικής αξίας, ένα από τα οποία βραβεύτηκε και σε Διεθνή Φεστιβάλ.

Στο διάβα της ζωής μου νυμφεύτηκα τη σύντροφό μου και αποκτήσαμε το γιο μας, προϊόν της αγάπης μας.

Πορεύομαι στη ζωή με το δικό μου τρόπο, κόντρα στη μικροαστική ηθική, σε στράτες μη περπατημένες με αγάπη, πίστη και δημιουργική τρέλα.

… και ο αχυρώνας θα καεί, αλλά και ποντίκι δε θα μείνει…».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις