Δενδροφύτευση από προσφυγόπουλα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Μια ακόμη δράση που αναδεικνύει την ομαλή ένταξη των προσφυγόπουλων στην τοπική κοινωνία, όπως επίσης και την ισότιμη συμμετοχή τους σε κοινές δράσεις και προγράμματα, διοργανώνεται από τον δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Πρόκειται για την εξόρμηση φύτευσης λουλουδιών και θάμνων σε πάρκο του δήμου, που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου). Αυτή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, στις 10 π.μ., στο πάρκο της Ρήγα Φεραίου, που περικλείεται από τις οδούς Ρ. Φεραίου-Βορ. Ηπείρου-Ελλησπόντου-Νεοχωρίου/Καυκάσου, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης.

Η φύτευση θα γίνει από συνολικά 30 άτομα, μεταξύ των οποίων 20 παιδιά που φιλοξενούνται στο δήμο Νεάπολης-Συκεών στο πλαίσιο του προγράμματος REACT της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, και δέκα παιδιά με αναπηρία. Σε όλη την… πράσινη αποστολή η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα προμηθεύσει με φυτά και εργαλεία, ενώ παρών θα είναι και εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, που θα υποδεχθεί τα παιδιά με… εκπλήξεις.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις