Εκδήλωση στο ΕΒΕΘ για τις Δράσεις Οικονομικής Διπλωματίας

Σήμερα το μεσημέρι

Η ενημέρωση των επιχειρήσεων για τις δυνατότητες ανάπτυξης της εξωστρέφειάς τους, μέσω των δράσεων οικονομικής διπλωματίας, που υλοποιεί το Υπουργείο Εξωτερικών, θα βρεθούν στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιείται σήμερα 14 Ιουνίου, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση στην επιχειρηματική κοινότητα του στρατηγικού σχεδιασμού και της υλοποίησης δράσεων του Υπουργείου Εξωτερικών για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας για τα έτη 2017 και 2018.

Την εκδήλωση, που ξεκινάει στις 15:00, θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει εναρκτήριο χαιρετισμό ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ακολουθεί το σχετικό πρόγραμμα…

Σχετικές δημοσιεύσεις