Εκπληκτικό σοκολατένιο ομοίωμα του Αγιου Βασίλη στη Νάουσα (ΦΩΤΟ)

Από τον γλύπτη-ζωγράφο Αλέξανδρο Τσάκωνα

Οταν το ταλέντο συναντά τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, τότε το αποτέλεσμα μόνο εκπληκτικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Κάτι… τέτοιο έγινε και στην πόλη της Νάουσας κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων. Ο ζωγράφος-γλύπτης Αλέξανδρος Τσάκωνας έφτιαξε ένα ομοίωμα του πρωταγωνιστή των ημερών, του Άγιου Βασίλη από σοκολάτα.

Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο, όπως μπορείτε να δείτε και από τις… απολαυστικές φωτογραφίες. Ο πολυτάλαντος Αλέξανδρος που σε αυτή την περίπτωση ξεδίπλωσε την τέχνη του ως γλύπτης, είναι και αξιόλογος ζωγράφος, πήρε έναν όγκο 80 κιλών σοκολάτας και τον μετέτρεψε σε αυτό το πανέμορφο ομοίωμα του Άγιου Βασίλη. Δυστυχώς όμως για τους λάτρεις της σοκολάτας, ο σοκολατένιος Άγιος Βασίλης δεν είναι προς βρώση, καθώς κοσμεί τον φούρνο «Αθανασούλη» στη Νάουσα, κατάστημα που έκανε και τη δωρεά της σοκολάτας. Καλή Πρωτοχρονιά!

Συντάκτης 

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία, μόλις στα 22 του χρόνια, σε πολιτική εφημερίδα πανελλήνιας εμβέλειας στην Αθήνα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη όπου εργάστηκε σε αθλητικές εφημερίδες και ραδιόφωνα ενώ διετέλεσε γραφείο Τύπου σε ομάδες βόλεϊ και σε διεθνείς διοργανώσεις. Η μετάβαση από τον έντυπο στον ηλεκτρονικό Τύπο ακολούθησε ως φυσική εξέλιξη και πλέον καλύπτει όλα τα είδη του ρεπορτάζ.

Σχετικές δημοσιεύσεις