Εξειδικεύσου στο Μοντάζ- video editing –animation

Δημιούργησε το δικό σου επαγγελματικό spot

Το λογισμικό Adobe Premiere Pro αφορά πρόγραμμα κατάρτισης στο αντικείμενο της επεξεργασίας και διαχείρισης Video.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει όλες τις ενότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σύλληψης και επεξεργασίας ενός Video Art, το μοντάζ ταινιών, τη δημιουργία Animation ή Βίντεο μικρής διάρκειας για Social Media και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και τη δημιουργία διαφημιστικών σποτ για τηλεοπτική ή διαδικτυακή χρήση και βασίζεται σε ένα απλό και κατανοητό πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Μέσα από τα σεμινάρια Animation και Video Editing ο εκπαιδευόμενος έρχεται σε επαφή με την επεξεργασία ήχου γεγονός που δίνει τη δυνατότητα παραγωγής βίντεο με ακόμα πιο κινηματογραφική αισθητική –κυρίως στο κομμάτι της αφήγησης.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου adobe premiere, ο σπουδαστής θα είναι σε θέση να δημιουργήσει από το “μηδέν” ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό video με ήχο και εικόνα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ

Το ΚΕΜΕ μετά από 30χρόνια εμπειρίαςστην πρακτική εκπαίδευση με στόχο την προετοιμασία για εργασία έχει τηντεχνογνωσία και την καταλληλότερη ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες ώστε να παρέχουν μία πλήρη επαγγελματική εξειδίκευση και να δημιουργούν επαγγελματίες, έτοιμους και ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

* Το ΚΕΜΕ ανανεώνει και την επαγγελματική του στέγη. Από 1 Οκτωβρίου θα μας βρείτε σε νέους χώρους, στη διεύθυνση Συγγρού 30, στον 4ο όροφο.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις