Γιούλη Ρανέλλα: “Η παράταξη ‘Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ’ είναι η μόνη προοδευτική λύση για την πόλη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος εξηγεί το σχέδιο της ίδιας και της παράταξης για τη Θεσσαλονίκη

Με την εμπειρία που διαθέτει από την ενασχόλησή της τα τελευταία χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης και στις θέσεις ευθύνης που είχε αναλάβει, η Γιούλη Ρανέλλα ενισχύει το συνδυασμό “Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ” της Κατερίνας Νοτοπούλου για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Η πρόεδρος της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Α.Ε. μιλώντας στο Life-Events.gr εξηγεί το σχέδιο που έχει η παράταξη για την επόμενη μέρα, και το δικό της όραμα. “Υπάρχει πλάνο και πρόγραμμα για να επέμβουμε άμεσα από την πρώτη μέρα”, λέει μεταξύ άλλων και προσθέτει: “Επέλεξα το συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου γιατί είναι ο μόνος συνδυασμός που θα συνεχίσει το μεγάλο έργο που κάναμε ως διοίκηση και ως παράταξη με τον Γιάννη Μπουτάρη”.

Αναφορικά με τα ζητήματα της πόλης, η Γιούλη Ρανέλλα σημειώνει: “Ως δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, η Θεσσαλονίκη έχει θέματα που πρέπει να αντιμετωπίζει. Κι αυτά είναι η καθαριότητα, η κυκλοφορία, η έλλειψη πάρκινγκ. Διαθέτουμε τα άτομα που μπορούν να δώσουν λύσεις”.

Κάνοντας, τέλος, ένα κάλεσμα στους ψηφοφόρους, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος επισημαίνει: “Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον αγώνα για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη. Η παράταξη “Θεσσαλονίκη Μαζί” είναι η μόνη προοδευτική λύση για την πόλη μας”.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο της συνέντευξης…

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις