Η ανατρεπτική παράσταση «Spoiler Alert» από τους Improv Coaster!

Γι’ ακόμη δύο παραστάσεις

Το Vis Motrix Performance Studio φιλοξενεί το ντουέτο Improv Coaster στην πιο ανατρεπτική παράσταση Improv Comedy της Θεσσαλονίκης, Spoiler Alert!

Τι spoiler μπορεί να δεχτεί  κανείς όταν η παράσταση που πρόκειται να δει δεν έχει κείμενο, ρόλους, σκηνοθέτη, κουστούμια, σκηνικά; Θα είναι δράμα, ρομαντική κομεντί, περιπέτεια, κωμωδία, γουέστερν ή κάτι άλλο;

Οι Improv Coaster, Κωνσταντίνος Κιντής και Έστερ Σερεμέτη- Αζαρία καλούνται να σας παρουσιάσουν μια και μοναδική ιστορία που ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν !

Ουπς !; Μα πώς;

Εκεί αρχίζει η διαδρομή του Improv Coaster και η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη! Οι προτάσεις του κοινού γίνονται έμπνευση για τους ηθοποιούς. Χαρακτήρες, δράση και πλοκή δημιουργούνται επί τόπου στη σκηνή. Κάθε παράσταση, μια διαφορετική ιστορία, μια νέα διαδρομή !

Στο δεύτερο μέρος, το δίδυμο συμπληρώνουν guests, αυτοσχεδιαστές και μη, ακόμα και απλοί θεατές που θέλουν να πάρουν το ρίσκο και να ανέβουν στη σκηνή  για να κάνουν τις εμπνευσμένες από σας προτάσεις, πραγματικότητα μέσα από σύντομες σκηνές. Η πρόκληση είναι μεγάλη! Θα καταφέρουν να παίξουν 20 σκηνές σε 40 λεπτά;

Λίγα λόγια για το Improv

Το Αυτοσχεδιαστικό Θέατρο, Improvisational Theater, Improv ή Impro έχει τις ρίζες του βαθιά στην ιστορία του θεάτρου ήδη από την εποχή της Commedia Dell’arte. Εξελίχθηκε και πήρε μορφή μέσα στα χρόνια από ασκήσεις και πρακτικές που χρησιμοποιούσαν μεγάλοι δάσκαλοι του θεάτρου για την εκπαίδευση των ηθοποιών τους. Είδαν πως μια αυτοσχεδιαστική σκηνή μπορεί να εξελιχθεί και να σταθεί αυτούσια σαν παράσταση.

Ετσι, καλλιεργήθηκε ένα νέο είδος θεατρικής Τέχνης, το Improv. Συχνά κωμικό, αλλά όχι κατά κανόνα, στο Improv δημιουργούνται όλα στη στιγμή. Οι διάλογοι, η ιστορία, οι χαρακτήρες παίρνουν μορφή, συνήθως, μέσα από τις προτάσεις του κοινού, γι’ αυτό και η συμμετοχή του κόσμου σε μία παράσταση αυτοσχεδιασμού είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργικής διαδικασίας.

Πληροφορίες Παράστασης:
Παίζουν οι Improv Coaster: Κωνσταντίνος Κιντής και Έστερ Σερεμέτη- Αζαρία
Μουσικός παράστασης: Ιωάννα Στάθαινα
Παραγωγή: Ya Impro
Vis Motrix Performance Studio, Έδισον 4 (πλησίον Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης)

Ημερομηνίες Παραστάσεων:
Τετάρτη 11/12 Και Δευτέρα 16/12.
Τιμή εισιτηρίων: 10€ κανονικό | 6€ μειωμένο (φοιτητών, ανέργων, ΑΜΕΑ, ατέλειες).
Έναρξη: 21:15
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Τηλ. Επικοινωνίας και κρατήσεων: 6971879177

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις