Η Aristurtle παρουσιάζει το τρίτο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό μονοθέσιο ΙΡΙΣ

Το τρίτο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό μονοθέσιο έγινε πραγματικότητα

Τη Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 2) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του τρίτου μονοθέσιου της ομάδας ARISTURTLE.

Τρία χρόνια μετά τη κατασκευή του πρώτου ηλεκτροκίνητου αγωνιστικού μονοθέσιου στη Βόρεια Ελλάδα, η Aristotle University Racing Team Electric – ARISTURTLE, μετά από τη πιο επιτυχημένη αγωνιστική της σεζόν σε διεθνείς διαγωνισμούς Formula Student, παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη την Ίριδα, το τρίτο της αγωνιστικό μονοθέσιο.

Η Ίριδα εκπροσώπησε τη χώρα και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης σε τρείς διεθνείς διαγωνισμούς Formula Student για το 2018, σε Ιταλία Τσεχία & Ουγγαρία, λαμβάνοντας τη 5η , 4η και 5 η θέση αντίστοιχα στη γενική κατάταξη.

Η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού θα γίνει τη Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, και ώρα 18:00 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Θα παρουσιαστεί η ιστορία της ομάδας και εξέλιξή της, οι λόγοι που οδήγησαν στη κατασκευή της Ίριδας καθώς και οι βλέψεις της ομάδας για την μελλοντική της πορεία .

Δείτε επίσης:   Πρεμιέρα σήμερα για τον «Μάγο του Οζ» στη Θεσσαλονίκη

Η ομάδα ARISTURTLE συμμετέχει σε παγκόσμιους διαγωνισμούς Formula Student λαμβάνοντας πολλές αξιώσεις και διακρίσεις. Πρόκειται για την ομάδα που το 2016 κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό μονοθέσιο αυτοκίνητο στη Βόρεια Ελλάδα και που συνεχίζει δυναμικά για έκτη συνεχόμενη χρονιά με σκοπό την κατασκευή του τέταρτου μονοθέσιου.

Τη φετινή αγωνιστική σεζόν η ομάδα σημείωσε σημαντικές αποδόσεις, τις υψηλότερες, μάλιστα, στην σύντομη ιστορία της. Το τρίτο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό μονοθέσιο έγινε πραγματικότητα και το όνειρο όλης της ομάδας ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε τρεις διεθνείς διαγωνισμούς.

Η Aristotle University Racing Team Electric γνωστή και ως Aristurtle δημιουργήθηκε το 2013 και έκτοτε ενώνει φιλόδοξους φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής καθώς και άλλων τμημάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης οι οποίοι δουλεύουν με πάθος έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή και την εκπροσώπηση τόσο της χώρας όσο και του πανεπιστημίου σε διεθνείς διαγωνισμούς Formula Student με τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις