Η WATT+VOLT στην 84η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα για το κοινό

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας WATT+VOLT συμμετέχει στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς, την 84η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία, που βρίσκεται πάντα κοντά στο καταναλωτικό κοινό, και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, παρουσιάζει τα καινοτόμα προϊόντα της και μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας για σπίτια και επιχειρήσεις. Ετσι, επιβεβαιώνει ότι η παροχή τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους προμηθευτές ενέργειας, έχοντας πλέον ξεπεράσει τους 130.000 πελάτες. Φυσικά υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες, με πλούσια και ξεχωριστά δώρα.

Ηλούσης: «Στόχος η εξοικονόμηση ενέργειας και η ασφάλεια»

Ο εμπορικός διευθυντής της WATT+VOLT, Γιώργος Ηλούσης, μίλησε στην κάμερα του Life-Events.gr για την παρουσία της εταιρείας στην 84η ΔΕΘ αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

«Από το Περίπτερό μας φέτος στη ΔΕΘ λανσάρουμε τέσσερα ολοκαίνουρια προϊόντα τα οποία στοχεύουν στην άμεση και μεγάλη εξοικονόμηση κόστους ενέργειας αλλά ταυτόχρονα και στην ασφάλεια των καταναλωτών» δήλωσε μεταξύ άλλων και τόνισε: «Ενδεικτικά αναφέρω την υπηρεσία του αυτοματοποιημένου και έξυπνου σπιτιού, SMART WATT, όπως επίσης και τις υπηρεσίες δωρεάν ιατρικής κάλυψης και  ασφάλειας σπιτιού και επιχείρησης, που έρχονται ως μέρος του προϊόντος μας, ENERGY CARE.

Καλούμε λοιπόν το καταναλωτικό κοινό να έρθει να μας γνωρίσει από κοντά, να συμμετέχει στις διαδραστικές ενέργειες που έχουμε ετοιμάσει για εκείνο και να κερδίσει πολλά όμορφα και πλούσια δώρα».

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις