«Καλλιστώ»: Ανοιχτή συζήτηση για τις δράσεις και το έργο της

Εκδηλώσεις απολογισμού και διαβούλευσης με φίλους και υποστηρικτές

Η Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ» οργανώνει δύο ανοιχτές εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Στις εκδηλώσεις θα λάβει χώρα ένας δημόσιος απολογισμός για τις δράσεις του 2017 και του 2018, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει μία δημόσια διαβούλευση σχετικά με τους στόχους και τις προτεραιότητες που θα θέσει η «Καλλιστώ» στο μέλλον.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη σήμερα Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 7:30μμ στο «Οικόπολις» (Πτολεμαίων 29 Α, 5ος όροφος). Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μπουφές. Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει στα μέσα Νοέμβρη στην Αθήνα σε μέρος που θα ανακοινωθεί στο άμεσο μέλλον.

Ο απολογισμός των δράσεων και του έργου της «Καλλιστώ» για το 2017 μπορεί να βρεθεί με μορφή περιοδικού ΕΔΩ. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης μπορούν να αναζητηθούν ΕΔΩ

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους φίλους, εθελοντές και οικονομικούς υποστηρικτές της «Καλλιστώ» αλλά είναι ανοικτές για οποιανδήποτε θέλει να συμμετάσχει. Η διοργάνωση των εκδηλώσεων είναι μέρος του έργου «ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΜΕ: Βελτίωση όρων συνύπαρξης του ανθρώπου με τα μεγάλα σαρκοφάγα και ενθάρρυνση ενεργούς συμμετοχής πολιτών στις προσπάθειες διατήρησής τους» το οποίο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.

Δείτε επίσης:   Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με κοινωφελή χαρακτήρα στο Δήμο Νεάπολης -Συκεών

Τόσο στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης όσο και σε αυτή της Αθήνας θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του έργου του εθελοντικού προγράμματος της «Καλλιστώ» που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2018 στο Εθνικό Πάρκο της Βόρειας Πίνδου.

Σχετικές δημοσιεύσεις