Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μηχανιώνα για την γιορτή της Παναγίας

Τετάρτη και Πέμπτη

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη (22-08-2018) και την Πέμπτη (23-08-2018) θα τελεσθεί, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσ/νίκης, Θρησκευτική πανήγυρη του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της Τετάρτης (22-08-2018), θα λάβει χώρα στον εν λόγω Ιερό Ναό, εσπερινός με αρτοκλασία-προσκύνημα Ιεράς Εικόνας της Παναγίας και περιφορά αυτής στους δρόμους της Νέας Μηχανιώνας (25ης Μαρτίου, Πολυτεχνείου και 28ης Οκτωβρίου), με αφετηρία και τερματισμό στον Ιερό Ναό.
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα τροχαίας, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας, ομαλή διεξαγωγή των θρησκευτικών εκδηλώσεων και επικράτηση κυκλοφοριακής τάξης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, την Τετάρτη (22-08-2018) και κατά τις ώρες 16.00΄- 22.00΄, να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο περιφοράς της Ιεράς Εικόνας, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις