Νέο ηλεκτροφωτιστικό σύστημα στο Δήμο Θερμαϊκού

Ξεκινούν σε λίγες ημέρες οι εργασίες

Στην υλοποίηση ενός έργου εκσυγχρονισμού του ηλεκτροφωτιστικού συστήματος προχωρά ο Δήμος Θερμαϊκού, καθώς σε λίγες μέρες ξεκινούν οι εργασίες για την τοποθέτηση 4.500 ολοκαίνουργιων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED τελευταίας γενιάς και 10.000 λαμπτήρων σε όλους τους δρόμους όλων των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Θερμαϊκού, ένα έργο προϋπολογισμού 3.632.828,00 ευρώ.

Στόχος του Δήμου είναι να αποκομίσει περιβαλλοντικά οφέλη με εξοικονόμηση ενέργειας, οικονομικά οφέλη με μείωση έως και 60 % της μέχρι τώρα δημόσιας δαπάνης για ηλεκτροφωτισμό, αλλά και έναν φωτεινό Δήμο από άκρη σε άκρη και αποτροπή της εγκληματικότητας (κλοπές, διαρρήξεις κ.λπ.).

Μιλώντας για τη δράση αυτή ο Γιάννης Μαυρομάτης, Δήμαρχος Θερμαϊκού, δηλώνει:

«Είμαστε περήφανοι που εξασφαλίσαμε για το Δήμο μας, με πολύ κόπο, ένα τέτοιο έργο με βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη. Μένουμε πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και υλοποιούμε ένα – ένα όσα υποσχεθήκαμε. Αυτό κάνουμε καθημερινά, ώστε ο δημόσιος χώρος να αποκτήσει νέα εικόνα και ο δήμος μας να γίνει φωτεινότερος, για να τον απολαμβάνουν περισσότερο κάτοικοι και τουρίστες.

Δείτε επίσης:   Καθαρισμός ρεμάτων στο Δήμο Θερμαϊκού

Το έργο – επιτυχία της Διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού για την αντικατάσταση / αναβάθμιση του υφιστάμενου απαρχαιωμένου δημοτικού ηλεκτροφωτισμού θα δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας και θα αναδείξει αισθητικά κάθε γωνιά και γειτονιά. Η ολοκλήρωση αναμένεται έως το τέλος του 2018».

Σχετικές δημοσιεύσεις