Οι “Παιδικές Καρδιές” χτυπούν δυνατά…

“Γιορτή της Άνοιξης”

Ο Μάιος ξεκίνησε. Για το σύλλογο «Παιδικές Καρδιές» η αυλαία ανοίγει με την “Γιορτή της Άνοιξης”, περιμένοντας όλους εσάς να στηρίξετε για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας.
Η ετήσια γιορτή που διοργανώνει η Ελληνογαλλική Σχολή «Καλαμαρϊ» φέτος στηρίζει το Σύλλογο Β. Ελλάδας για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “Παιδικές Καρδιές”.
Είναι μια μέρα χαράς με δωροαγορές , σπιτικά εδέσματα, παιχνίδια, μουσική που οργάνωσαν οι μαθητές με τους καθηγητές της Σχολής.

Εκτιμώντας τη δράση των μαθητών για να βοηθήσουν παιδιά, σας προσκαλούμε και ζητούμε να το γνωστοποιήσετε στο Μέσο σας.
Δικαίωμα άλλωστε, να πάλλονται οι καρδιές με αισιοδοξία το έχουν όλοι.
Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 11.00 π.μ και μέχρι τις 10.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Υπάρχει και η δεύτερη πράξη κοινωνικής δράσης:
Πρόκειται για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα (20:00) στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη.
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε «ΙΡΙΣ» Παντελής Αδαμούδης και το Διοικητικό Συμβούλιο, σας προσκαλούν στο Ρεσιτάλ Πιάνου της Ευαγγελίας Αντύπα, καθηγήτριας του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης. Καλλιτεχνική επιμέλεια -κείμενα Φώτης Τερζής.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες “ΠΑΙΔΙΚΈΣ ΚΑΡΔΙΕΣ”.
Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις