Ομορφες χιονισμένες εικόνες από το Παγγαίο (ΦΩΤΟ)

Η χιονόπτωση σταμάτησε ωστόσο τα πάντα παραμένουν καλυμμένα από το χιόνι

 

Σοβαρά προβλήματα στη δημοτική ενότητα Παγγαίου (Γεωργιανή, Νικήσιανη, Αγιος Χριστόφορος, Παλαιοχώρι) του ομώνυμου δήμου, δημιούργησε χθες η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε την περιοχή.

Το πρόβλημα ήταν κυρίως συγκοινωνιακό καθώς ενώ ο δήμος έριχνε συνεχώς αλάτι, η χιονόπτωση ήταν διαρκής και έντονη.

Σήμερα η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη καθώς σταμάτησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ωστόσο, με απόφαση του δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη, το σύνολο των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Παγγαίου δε λειτουργούν (Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018) λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ( χιονόπτωση – παγετός) καθώς και προβλημάτων ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ.

Από το βάρος του χιονιού έχουν λυγίσει τα κλαδιά των δέντρων


Το λευκό πέπλο που καλύπτει πάντως την περιοχή, δημιούργησε μοναδικά και πανέμορφα τοπία, με τους πιο ρομαντικούς να τα απολαμβάνουν.    

Συντάκτης 

Η πρώτη της αγάπη ήταν το αθλητικό ρεπορτάζ. Υπηρέτησε με συνέπεια επί σειρά ετών τον Εντυπο Τύπο (εφημερίδες και περιοδικά) ενώ εργάστηκε επίσης σε ηλεκτρονικά Μέσα και στο ραδιόφωνο. Πνεύμα ανήσυχο, αναζήτησε νέους ορίζοντες, συνεργάστηκε με ομογενειακά ΜΜΕ και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και τη φωτογραφία, δίνοντας έμφαση στον άνθρωπο, στη φύση και τον τόπο. Ταυτόχρονα, παρακολούθησε μαθήματα και σεμινάρια με αντικείμενο τα βότανα και τα φυσικά καλλυντικά και ασχολείται με χειροποίητες, PIY (Produce It Yourself) και DIY (Do It Yourself) δημιουργίες. Είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), της IFJ (International Federation of Journalists) και της AIPS (International Sports Press Association).

Σχετικές δημοσιεύσεις