Παρουσίαση του βιβλίου «Γιατί;» του Στάθη Νικολαΐδη

Το μυθιστόρημα του Κωνσταντινουπολίτη ηθοποιού

Το βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πνοή και υπό την αιγίδα της «Ενώσεως Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος» παρουσιάζουν την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στις 7:00 μ.μ το μυθιστόρημα του Κωνσταντινουπολίτη ηθοποιού Στάθη Νικολαΐδη με τίτλο: «Γιατί».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος των Κωνσταντινουπολιτών Πολύβιος Στράντζαλης. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Δέσποινα Αυγερίδου, ραδιοφωνική παραγωγός. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Βαρβάρα Δουμανίδου και Δημήτρης Βασιλειάδης.

Στην εκδήλωση θα ακουστούν τραγούδια της Πόλης και της αγάπης, από τον μουσικό Γιώργο Περού.

Περιγραφή

Ένας γοητευτικός και πολλά υποσχόμενος νέος φεύγει από την Κωνσταντινούπολη στα μέσα της δεκαετίας του 70 και φτάνει στην Αθήνα. Μια ελκυστική κοπέλα θα μπει στη ζωή του, αλλά δεν θα είναι και η μοναδική. Οι ήρωες ακολουθούν τον δικό τους δρόμο, που δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με αγκάθια. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με πειρασμούς, προκλήσεις και εκπλήξεις. Απρόοπτα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη θα επηρεάσουν την πορεία τους, γιατί η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει. Οι συνθήκες αλλάζουν αναπάντεχα, και μαζί μ αυτές οι άνθρωποι, που δεν παύουν να αναρωτιούνται «Γιατί;».

Βιογραφικό

Ο Στάθης Νικολαΐδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη. Σε νεαρή ηλικία ήρθε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και συμμετείχε σε πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις και μιούζικαλ, με τα οποία περιόδευσε στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έλαβε μέρος, ως ηθοποιός ή διευθυντής παραγωγής, σε πάνω από εξήντα τηλεοπτικές σειρές, ταινίες μεγάλου μήκους, καθώς και τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις. Γνωρίζει αγγλικά, τουρκικά και λίγα γαλλικά. Το «Γιατί;» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις