Πλήθος κόσμου στη δεξίωση ΕΒΕΘ και Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου (ΦΩΤΟ)

Εκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Nikopolis

Με την ευχή του 2020 να είναι μια παραγωγική χρονιά και να ενισχυθούν οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας – Ιταλίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Θεσσαλονίκης και το Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης έκοψαν την πρωτοχρονιάννιτικη πίτα.

Στη δεξίωση στο ξενοδοχείο Nikopolis το παρών έδωσε πλήθος κόσμου που τίμησαν με την παρουσία τους τους δύο φορείς που συνεχίζουν την αγαστή συνεργασία. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Γιάννης Μασούτης και ο πρόεδρος του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου, Χρήστος Σαραντόπουλος.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, η διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Να σημειωθεί, πως στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε Κουμπαράς Αγάπης για την ενίσχυση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το Life-Events.gr

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις