Σεμινάρια After Effects – Video Editing –Animation –Composition

Στα ΚΕΜΕ

Τα σεμινάρια Πολλαπλών Οπτικοακουστικών Αρχείων μέσω Adobe After Effects στοχεύουν στην εξοικείωση των προγραμμάτων δημιουργίας video animation και ειδικών ψηφιακών video εφέ. Αρχικά οι ενδιαφερόμενοι διδάσκονται βήμα προς βήμα τις πιο εξειδικευμένες τεχνικές, κατανοώντας έννοιες και εφαρμόζοντάς τες στην πράξη. Στη συνέχεια μαθαίνουν να δημιουργούν τρισδιάστατα γραφικά με κίνηση. Τελικός στόχος του σεμιναρίου είναι η δημιουργία ενός project, το οποίο περιλαμβάνει συνδυασμό των τεχνικών που διδάχθηκαν οι εκπαιδευόμενοι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Προετοιμασία για εργασία στα τουριστικά επαγγέλματα στα ΚΕΜΕ

Μετά το τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση:

Α. Να εργαστούν ως βιντεογράφοι, μοντέρ ή video animator.

Β. Να χειρίζονται με ευχέρεια την εργαλειοθήκη της Adobe After Effects και να δημιουργούν συνδυαστικά τις τεχνικές που διδάχθηκαν.

Λογιστή στην Πράξη: Αποκτήστε Προσόντα – Εξασφαλίστε Δουλειά

Γ. Να εντάξουν στη δουλειά τους τα κινούμενα γραφικά και τους κινούμενους τίτλους, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τα εργαλεία που προσφέρει το πρόγραμμα Adobe After Effects στη δημιουργία εντυπωσιακών video.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ

Το ΚΕΜΕ μετά από 30χρόνια εμπειρίας στην πρακτική εκπαίδευση με στόχο την προετοιμασία για εργασία έχει την τεχνογνωσία και την καταλληλότερη ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες ώστε να παρέχουν μία πλήρη επαγγελματική εξειδίκευση και να δημιουργούν επαγγελματίες, έτοιμους και ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

Εργαστείτε ως γραμματέας – Αποκτήστε τα πιο περιζήτητα προσόντα

* Το ΚΕΜΕ ανανεώνει και την επαγγελματική του στέγη. Από 1 Οκτωβρίου θα μας βρείτε σε νέους χώρους, στη διεύθυνση Συγγρού 30, στον 4ο όροφο.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις