Σεμινάρια Κατασκευής Ιστοσελίδας και E-shop στα ΚΕΜΕ – Διδάσκουν επαγγελματίες

Πρακτικά Σεμινάρια με Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚΕΜΕ, πρωτοπόρο στην πρακτική εκπαίδευση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εδώ και 4 χρόνια πραγματοποιεί σεμινάρια Κατασκευής Ιστοσελίδων και e-shop μέσω του πιο εμπορικού cms παγκοσμίως, του WordPress και κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω του WooCommerce.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική εκμάθηση Κατασκευής και Διαχείρισης Ιστοσελίδων (Websites) &, μέσω του λογισμικού WordPress, καθώς και τεχνικές προώθησης ενός Word Press Website (SEO).

Στην ύλη εμπεριέχεται η διδασκαλία εγκατάστασης του CMS Word Press βήμα προς βήμα και η χρήση αυτού με στόχο το σχεδιασμό ενός δυναμικού website. Κατά την εκμάθηση κατασκευής ενός Websiteοι σπουδαστές διδάσκονται το περιβάλλον του Word Press, δημιουργούν άρθρα, κατηγορίες, αντίγραφα ασφαλείας, πραγματοποιούν παραμετροποίηση προσθέτων , κάνουν upload σε online server κ.α., μαθαίνουν να κάνουν updates στα plugin sκ.α. Επίσης ασχολούνται και με προχωρημένα θέματα όπως για παράδειγμα πως να φτιάξουν ένα Subdomain από Domain, πως να διασφαλίσουν την ασφάλεια του Site και την ασφάλεια της σελίδας τους, ενασχόληση με premium themes & plugins, update του theme κτλ.

Η ενότητα του SEO είναι εξίσου σημαντική, δεδομένου ότι εκπαιδεύονται πρακτικά σε on page τεχνικές,προκειμένου να «ανεβάσουν» πιο ψηλά το site που επιθυμούν, στην κατάταξη της Google.

Μετά το τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να εργαστούν ως υπάλληλοι ή freelancers στον τομέα της Κατασκευής Ιστοσελίδων, αξιοποιώντας τις δεξιότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

– Το σεμινάριο Κατασκευής Ιστοσελίδας WordPress & E-shop WooCommerce έχει πιστοποιηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού -ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας και είναι εναρμονισμένο με Διεθνή Επαγγελματικά Περιγράμματα κατά ISCO 88.

– Στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, ιδιότητας και επιπέδου σπουδών, εργαζόμενοι ή επαγγελματίες του χώρου που επιθυμούν επιπλέον κατάρτιση αλλά και άνεργοι που αναζητούν απασχόληση και επιθυμούν να προετοιμαστούν για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ

Το ΚΕΜΕ μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, έχει τη τεχνογνωσία και την καταλληλότερη ομάδα από έμπειρους επαγγελματίες ώστε να παρέχουν πλήρη επαγγελματική εξειδίκευση και να δημιουργούν επαγγελματίες, έτοιμους και ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

* Το ΚΕΜΕ ανανεώνει και την επαγγελματική του στέγη. Από 1 Οκτωβρίου θα μας βρείτε σε μεγαλύτερους, πιο σύγχρονους και πιο μοντέρνους χώρους, στη διεύθυνση Συγγρού 30, στον 4ο όροφο και στα νέα μας τηλέφωνα 2310555210 & 2310238363.

Προετοιμασία για εργασία στα τουριστικά επαγγέλματα στα ΚΕΜΕ

Εξειδικεύσου στο Μοντάζ- video editing –animation

Το πρώτο Σεμινάριο Digital Marketing στη Θεσσαλονίκη!

Λογιστή στην Πράξη: Αποκτήστε Προσόντα – Εξασφαλίστε Δουλειά

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις