Συλλεκτικά αμάξια της Alfa Romeo έκαναν το «Γύρο της Μακεδονίας»

Μία μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία για τους συμμετέχοντες

Ανανέωσαν το ραντεβού τους σε έναν χρόνο από σήμερα οι 55 συμμετέχοντες με τα 25 συλλεκτικά αυτοκίνητα Alfa Romeo, που μετείχαν στον «Γύρο της Μακεδονίας». Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος του Συλλόγου Φίλων των ιστορικών αυτοκινήτων και της παράδοσης της Alfa Romeo (Registro Italiano Alfa Romeo -RIAR), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Χθες μάλιστα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης οι διοργανωτές παραχώρησαν δείπνο στους συμμετέχοντες, χάρισαν αναμνηστικά σήματα της Alfa Romeo, ενώ απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες στους πρωτεργάτες. Μάλιστα προβλήθηκαν και δύο βίντεο με στιγμές από τα δύο προηγούμενα ραντεβού που είχαν δοθεί στην Ελλάδα. Το 2009 με τον Γύρο της Ηπείρου και το 2014 με τον Γύρο της Πελοποννήσου.

Φέτος οι ιδιοκτήτες των κλασικών μοντέλων Alfa Romeo καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Καστοριά, τις Πρέσπες, το Νυμφαίο και τη Θεσσαλονίκη με ημερήσιες εξορμήσεις στη Λίμνη Κερκίνη, τη Βεργίνα, την Ουρανούπολη και το Άγιο Όρος.

«Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Γύρος της Μακεδονίας με τα συλλεκτικά αυτοκίνητα Alfa Romeo που συνεχίζουν να προσφέρουν απλόχερα συναισθήματα και οδηγική απόλαυση. Ήταν η τρίτη φορά που διοργανώσαμε ως Ελλάδα μια τέτοια εκδήλωση» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Έλληνας διοργανωτής Άγγελος Παπούλιας.

Η εκδήλωση είχε την απόλυτη στήριξη της FCΑ Ελλάς όπου ο επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας, Ιάκωβος Κρομμυδάς τόνισε πως: «αυτά τα μοντέλα σου προσφέρουν ανεπανάληπτα συναισθήματα. Είναι σημαντικό που αυτά τα συλλεκτικά μοντέλα μετέχουν στον Γύρο της Μακεδονίας. Να στείλουμε τα εύσημα στους διοργανωτές οι οποίοι ολοκλήρωσαν την εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις