Συνάντηση του ΕΕΘ με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και συζήτηση για την αγορά

Ποια θέματα τέθηκαν επί τάπητος

Την ικανοποίηση τους για τη συνάντηση που είχαν σήμερα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Μιχ. Κούπκα εξέφρασαν τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΘ, καθώς στη διάρκεια της ο κ. Αντιδήμαρχος τα διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση του Δήμου θα προχωρά σε διαβούλευση πριν προχωρήσει στην εφαρμογή της κανονιστικής πράξης για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και κάθε άλλη απόφαση που αφορά την αγορά και τους επαγγελματίες.

Η θέση αυτή ικανοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επειδή πολλές φορές στο παρελθόν είχε διαπιστωθεί πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχωρούσε σε αποφάσεις χωρίς να συζητά νωρίτερα με τους εκπροσώπους των εμπλεκομένων φορέων. Η συνάντηση έγινε έπειτα από αίτημα της Επιτροπής Αγοράς και Ανάπτυξης του ΕΕΘ, προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις για τα θέματα των επαγγελματιών στα οποία έχει ρόλο και αρμοδιότητες ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Οικονομικός Επόπτης του Ε.Ε.Θ κ..Ιακώβου Κωνσταντίνος ,ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγοράς και Ανάπτυξης του Ε.Ε.Θ κ Άγγελος Πασαλίδης και τα μελή της Επιτροπής κ. Ελευθέριος Γεωργιάδης και κ Αλέξανδρος Πάνου.

Συντάκτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις